• emo.gr
  • Sport
  • Κλείνει η τετράδα με μάχες γειτόνων Αγγλογάλλων και Πορτογαλομαροκινών
Κλείνει η τετράδα με μάχες γειτόνων Αγγλογάλλων και Πορτογαλομαροκινών

Δε θα τζογάρουμε με τα γκολ, θα πάμε με τις

Μεγάλες μάχες και σήμερα για να κλείσει η τετράδα. Χτες η παρέα του Μόντριτς έστειλε σπίτι της το μεγάλο φαβορί. Τελικά η διαχρονική αρρώστια της Βραζιλίας είναι η αλαζονεία. Αυτή πλήρωσε και χτες. Ήταν βεβαίως και άτυχη η σελεσάο, μιας και στη μόνη προσπάθεια προς το τέρμα των Κροατών η μπάλα κόντραρε, αλλά γι΄ αυτό ο Όσιμ την έλεγε πόρνη. Κάτι ήξερε.

Κάτι ξέραμε και εμείς με το όβερ στο Ολλανδία- Αργεντινή.

Στα σημερινά το ντέρμπι Αγγλίας-Γαλλίας είναι όλα τα λεφτά. Προφανώς ανοικτό σε κάθε αποτέλεσμα, μεγάλο ρόλο θα παίξει  ο ρυθμός. Οι Άγγλοι λογικά θα πάνε σε χαμηλό τέμπο, οι Γάλλοι θα θελήσουν να το κάνουν και λίγο ροντέο, να βρει χώρους ο Εμπαπέ. Κορυφαία μάχη, θα μπορούσε να είναι και ο τελικός.

Στο Μαρόκο – Πορτογαλία όλοι θεωρούν ξοφλημένους τους Αφρικανούς, οι οποίοι έχουν όμως την ποιότητα να στείλουν το ματς στην παράταση και να διεκδικήσουν μια ιστορική είσοδο στην τετράδα. Έχουν την ποιότητα, τους παίκτες, τις ψυχικές και σωματικές δυνάμεις να φτάσουν σε μια μεγάλη υπέρβαση.

Δε θα τζογάρουμε με τα γκολ, θα πάμε με τις ισοπαλίες, που έχουν τις πιθανότητες τους να συμβούν και αν αυτό γίνει να πληρώσουν καλά.  Κερδισμένοι ακόμη και με μία ισοπαλία.

Αγγλία -Γαλλία Χ απόδοση 3.25

Μαρόκο Πορτογαλία Χ απόδοση 3.50

Δυάδα στο 11.37

ΥΓ: H Sun είναι έτοιμη, όπως φαίνεται και στη φωτό από παλιότερο Μουντιάλ να περάσει γενεές 14 τα τρία λιοντάρια έτσι και αποκλειστούν

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ποταμοί άρθρων για τον Βαλαντσιούνας. Είπε ο άνθρωπος πως θα μας ενημερώσει, όταν θα ξέρει σίγουρα για το μέλλον του, προς τι τα μίση και οι αλληλοσπαραγμοί;
  • Ανοίγουν ξανά φάκελοι από την Ιατροδικαστική της Πάτρας από 1.1.2020, εδώ δεν πάμε πίσω στο 1998, ίσως θα χρειαζόταν
  • Εξεταστική από το 1998 προτείνει η Κυβέρνηση για τον ΟΠΕΚΕΠΕ. Κανονικά θα έπρεπε να εξεταστεί και η Βαυαροκρατία: από εκεί πηγάζουν όλα τα δεινά
  • Πρωταθλήτρια στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων η Τσέλσι, με μεγάλη εμφάνιση επί της Παρί και συνολικά ακόμη μεγαλύτερη “αρπαχτή” από τη διοργάνωση