• emo.gr
  • Sport
  • ΝΒΑ playoffs: Οι Lakers τραγουδούν ακόμα, Κέλτες και 76ers είναι πολύ δυνατοί!
ΝΒΑ playoffs: Οι Lakers τραγουδούν ακόμα, Κέλτες και 76ers είναι πολύ δυνατοί!

Όσοι λένε πως το NBA δεν έχει τακτική, πάθος για τη νίκη, άμυνες, μάλλον δεν έχουν δει ποτέ ματς της post-season.
Μέχρι και οι μέχρι πρότινος “τελειωμένοι” Lakers τα δίνουν όλα κι όπου βγει.

Μεγάλο μπάσκετ στα ΝΒΑ playoffs. Όσοι λένε πως το NBA δεν έχει τακτική, πάθος για τη νίκη, άμυνες, μάλλον δεν έχουν δει ποτέ ματς της post-season.

Μέχρι και οι μέχρι πρότινος “τελειωμένοι” Lakers τα δίνουν όλα κι όπου βγει.

Σε μια χρονιά που πολλοί βιάστηκαν να την χαρακτηρίσουν αποτυχημένη, η ομάδα του Λεμπρόν δείχνει πως θα είναι σκληρό καρύδι για τον οποιονδήποτε να την αποκλείσει.

Για να συμβούν όλα αυτά, ο Ντέιβις παίζει ως ο κανονικός “φρύδιας” που μάγεψε το NBA τα προηγούμενα χρόνια.

Κάνοντας ένα καλό σερί, μπήκαν στα πλέι ιν, όπου με μια νίκη προκρίθηκαν στα πλέι οφ. Ως εδώ ήταν αποφάνθηκαν οι ειδήμονες, όμως οι Lakers έχουν κι άλλο καύσιμο στη ρεζόν.

Με πρωταγωνιστές Χατσιμούρα και Ριβς έκαναν το μπρέικ απέναντι στο Μέμφις του Τζα Μοράντ που ήταν μέτριος, χτύπησε και στο τέλος δεν έπαιξε.

Μοναδικός Λεμπρόν, που παίζει με την εμπειρία του, με το κορμί του, με τις ασσίστ του, που δε διστάζει να κάνει άλλους πρωταγωνιστές. Δεν ξέρω αν είναι ο GOAT, σίγουρα όμως είναι ένας σούπερ-σταρ με πλήρη προσαρμοστικότητα στις συνθήκες και στο γεγονός πως έχει περάσει και την πρώτη νιότη και την ώριμη φάση του.

Από εκεί και πέρα στη Δύση, οι Κλίπερς θα πουλήσουν ακριβά το τομάρι τους απέναντι στους Σανς, με τη σειρά να είναι στο 1-1 και όλα να δείχνουν 6-7 παιχνίδια, για να βγει ο νικητής.

Οι Σακραμέντο Κινγκς έχουν στριμώξει τους πρωταθλητές Ουόριορς (2-0), οι οποίοι προσπαθούν, αλλά με τον αντιαθλητικό Γκριν στο ρόστερ δεν είναι για μακριά. Οι πολεμιστές θα βγάλουν αντίδραση είναι σίγουρο, αλλά αν δεν κάνουν το 2-2 στην έδρα τους, θα κάνουν πρόωρα διακοπές.

Στην Ανατολή οι Μπακς δεν ξεκίνησαν καλά, έχασαν το πρώτο ματς απόντος του Γιάννη μετά την άσχημη πτώση, η πορεία της υγείας του οποίου ίσως καθορίσει τη σειρά με τους ΧΙτ. Πάντως στο δεύτερο ματς έκαναν πάρτι με 81 πόντους στο ημίχρονο απόντος του Γιάννη και τώρα η σειρά πάει στο Μαϊάμι για να ξεκαθαρίσει.

Οι Σέλτικς πάνε για σκούπα απέναντι στους Χοκς που δεν μπορούν να τους κοιτάξουν στα μάτια, ενώ κα ι οι 76ers έδειξαν χαρακτήρα όταν το Μπρόυκλιν πήγε να κάνει το 1-1 και με ένα τρομερό τρίτο δεκάλεπτο έκαναν το 2-0 απέναντι σε μια ομάδα γεμάτη ταλέντο. Εμπίντ και Μάξεϊ καταλύτες, ο μούσιας τρομερά ντεφορμέ.

Οι Νάγκετς του απίθανου Γιόκιτς έχουν στο 2-0 τη Μινεσότα και δεν αναμένεται να έχουν προβλήματα σε αυτή τη σειρά, ενώ Νικς και Καβαλίερς δείχνουν να συγκροτούν ένα αμφίρροπο ζευγάρι με το σκορ να είναι στο 1-1.

Η δράση συνεχίζεται, το NBA στα καλύτερα του!

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη