• emo.gr
  • Emotions
  • Εκλογές χωρίς απειλές για φυλακίσεις δεν είναι ελληνικές
Εκλογές χωρίς απειλές για φυλακίσεις δεν είναι ελληνικές

Κυβέρνηση γενικού σκοπού: Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να μιλά στην ψυχή του αδικημένου και καταφρονεμένου λαού

Επιτέλους λίγο σκληρό ροκ που λέγανε παλιά, να γίνουν κάπως ροντέο οι εκλογές, μια σούπα είναι ως τώρα, σαν πρόσκληση σε λειτουργία και αρτοκλασία.

Εκλογές χωρίς ευρείες, ξεκάθαρες απειλές για φυλακίσεις δεν είναι ελληνικές, είναι ευρωπαϊκού τύπου, προϊόν ξενομανίας, πολιτικής ορθότητας και μετριοπάθειας των μετρίων.

Σου λέει ελάτε παιδιά να κάνουμε μια Κυβέρνηση ειδικού σκοπού, αφού δε θέλετε κανονικά, έτσι για λίγο κι αν μας αρέσει το γυρνάμε σε γενικού σκοπού, αλλιώς τι είχαμε τι χάσαμε, στο λέω σε ξεχάσαμε, να προσφέρουμε και λίγο στον τόπο, καμιά ανάθεση για να προχωρήσουν τα έργα και οι υπηρεσίες απευθείας, καμιά ομορφιά, κανά μελέ, μια εκδρομή Σεπτέμβρη για τη ΔΕΘ και το συζητάμε μετά αν θα προχωρήσουμε.

Διότι πάμε να βάλουμε και κανένα φυλακή και άρα δεν είσαι απλό ψηφοφόρος αγόρι μου, είσαι λαϊκός δικαστής, με την ψήφο σου καθορίζεις την κατανομή στα κελιά του Κορυδαλλού.

Μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ ξέρει να μιλά στην ψυχή του αδικημένου και καταφρονεμένου λαού.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Έξω η Ρεάλ, έξω η Μπάγερν, αυτό το φετινό είναι Τσουλού δυνατό, τα μπάτζετ από μόνα τους δεν κάνουν τις ομαδάρες!
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.
  • Βάζουμε δασμούς, μετά τους αναστέλλουμε, το συζητάμε κιόλας, κοιτάμε και τους δείκτες των Χρηματιστηρίων, παίζουμε μπαλίτσα, κάνουμε και πλάκα, αλλά μόλις έρχεται η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, σούζα τα άλογα!
  • Κώστας Καββαθάς: αμέτρητες ζωές σε μία, στην τελική ένας τύπος πολύ πιο μπροστά από την εποχή του