• emo.gr
  • Emotive
  • Ο Αλέξης τρολάρει το σύστημα εξουσίας
Ο Αλέξης τρολάρει το σύστημα εξουσίας

Θα ψάξουν όλο το γενεαλογικό του δέντρο, μέχρι τη διαγωγή του στο Νηπιαγωγείο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο

Βιάστηκαν κάποιοι να αποκαλέσουν life style την υποψηφιότητα Κασσελάκη. Κομματικοί να πουν “ούτε μία στο εκατομμύριο”.

Όμως η υποψηφιότητα Κασσελάκη αλλάζει τα κόζια, φέρνει τούμπα τα πράγματα, ταράζει τα λιμνάζοντα ύδατα της Κουμουνδούρου.

Για το αν θα έχει ισχυρή κομματική στήριξη, η προσχώρηση Πολάκη τα λέει όλα.

Για όποιον έχει αμφιβολίες για το ποια υποψηφιότητα στηρίζει ο πρώην αρχηγός Αλέξης Τσίπρας ας διαβάσει την αποστροφή των λόγων του κυρίου Κασσελάκη: “δεν μπορούν να με εξαγοράσουν, όπως δεν μπόρεσαν να εξαγοράσουν τον Αλέξη“.

Όσο για την κομματική πείρα, τα “ένσημα” κτλ, έτοιμη η απάντηση.

“Έχω επίγνωση ότι δε διαθέτω κομματική προϋπηρεσία. Η προϋπηρεσία μου είναι στην εργασία, στην κοινωνική ζωή. Η υποψηφιότητα που τώρα θέτω δείχνει έναν άλλο δρόμο: Από την κοινωνία και για την κοινωνία. Αρκετές γενιές χάθηκαν. Είναι ώρα να φτιάξουμε το Ελληνικό Όνειρο που τόσο έχουμε ανάγκη. Με ένα κράτος που διασφαλίζει ισοτιμία στην ευκαιρία. Με έναν πολίτη που το μέλλον του δεν προδιαγράφεται από το πού και πώς γεννήθηκε.”

Τις επόμενες μέρες θα ξεκαθαριστεί ποιοι εκ των …δημογερόντων του ΣΥΡΙΖΑ θα στηρίξουν την υποψηφιότητα Κασσελάκη και τις επόμενες εβδομάδες θα φανεί αν είναι φούσκα.

Οι βαθιά ψαγμένοι στα συριζαϊκά πράγματα λένε πως η πλευρά Τσίπρα βρήκε τον τέλειο υποψήφιο για να χτυπήσει τον Μητσοτάκη και σίγουρα να υπερκεράσει τον Ανδρουλάκη.

Προφανώς όλες οι εσωκομματικές μάχες έχουν συμφωνίες στα παρασκήνια. Σε εκλογή από συνέδριο δεν θα είχε ασφαλώς καμία τύχη.

Όταν ξεκαθάρισε το τοπίο πως η εκλογή πάει στη βάση, χτίστηκε η βάση για υποψηφιότητες τύπου Κασσελάκη.

Το εκλογικό σώμα θα αποτυπωθεί απόλυτα όταν θα πάνε να εγγραφούν τα νέα μέλη, όμως σίγουρα η δεξαμενή είναι μεγάλη και προβλέψεις δεν μπορούν να γίνουν.

Η Έφη έχει ακόμη το πλεονέκτημα, αλλά ο Κασσελάκης της στερεί τη σιγουριά.

Ένα είναι σίγουρο: σιγουριά πλέον δεν υπάρχει για την Έφη Αχτσιόγλου και αφού ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει εκλογές σαν αστικό κόμμα με προσφυγή στην πλέρια μάζα των φίλων του, όλα είναι ανοικτά.

Αν όντως η πλευρά Τσίπρα δώσει το δαχτυλίδι στον Κασσελάκη, τότε είναι αυτός το φαβορί.

Πολλοί ίσως πουν πως ο πρώην Πρωθυπουργός τρολάρει το σύστημα εξουσίας, όμως όλοι ξέρουμε πως μετά από μια οκταετία Μητσοτάκη θα χρειαστεί αλλαγή στο Μαξίμου και οι δυνητικές υπάρχουσες δεν φαίνονται ικανές να τον υπερκεράσουν.

Γιατί όχι ένα άφθαρτο πρόσωπο, πρώτης γενιάς απόδημος, με πτυχία και περγαμηνές;

Το ότι θα ψάξουν όλο το γενεαλογικό του δέντρο, μέχρι τη διαγωγή του στο Νηπιαγωγείο είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο.

Πάντως αυτό το “δεν έχω γκέι ατζέντα, έχω ανθρώπινη ατζέντα” έγραψε στα μυαλά πολλών εξ αυτών που θα προσέλθουν σε ένα από τα 550 εκλογικά τμήματα για να βγάλουν νέο αρχηγό στο ΣΥΡΙΖΑ.

Έναν αρχηγό που μιλά για ελληνικό όνειρο, για επιχειρείν, για αριστεία!

Θα χτυπήσει τους αντιπάλους με τα όπλα τους!

Και που όταν χειμωνιάσει παίζει να βάλει και ζιβάγκο να ενώσει όλες τις κεντροαριστερές τάσεις, τους πρώην εγκλωβισμένους του Χρηματιστηρίου, τις αγνές ψυχές που από το ΠΑΣΟΚ πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ.

Βέβαια υπάρχει και ο Στέφανος Τζουμάκας ως επιλογή, αλλά ίσως κριθεί κάπως ξεπερασμένος από την εποχή.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη