• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Διεθνή
  • ΣΥΡΙΖΑ: Οι Προεδρικοί νίκησαν τους άλλους 3 και τους 53!
ΣΥΡΙΖΑ: Οι Προεδρικοί νίκησαν τους άλλους 3 και τους 53!

Τι έχουμε δηλαδή; Μια ωραία ιδέα έξω από κάθε κουτί και κομματική λογική, ένα λαμπερό, άφθαρτο πρόσωπο, που κινήθηκε με σύγχρονους επικοινωνιακούς όρους και όλοι οι άλλοι έτρεχαν πίσω του.

Απλά τα πράγματα και πέφτει ανάλυση τύπου CERN για τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ, Οι του Τσίπρα βρήκαν το νέο Μεσσία στο πρόσωπο του Κασσελάκη και σάρωσαν.

Το αποτέλεσμα κρίθηκε από τους περίπου 150Κ φίλους του κόμματος. Περίπου τόσοι και προφανώς οι ίδιοι είχαν προσέλθει το 22 για να εκλέξουν με 99% τον Αλέξη Τσίπρα.

Ο οποίος έμεινε αμέτοχος σε όλη αυτή την περίοδο, όμως ο εξάδελφος Γιώργος και ο Παύλος Πολάκης, μαζί με τον Ναύαρχο, ήταν δίπλα στον Κασσελάκη.

Τι έχουμε δηλαδή; Μια ωραία ιδέα έξω από κάθε κουτί και κομματική λογική, ένα λαμπερό, άφθαρτο πρόσωπο, που κινήθηκε με σύγχρονους επικοινωνιακούς όρους και όλοι οι άλλοι έτρεχαν πίσω του.

Ο Αλέξης τρολάρει το σύστημα εξουσίας είχαμε γράψει, όταν όλοι κοιτούσαν την υποψηφιότητα του Στέφανου με απορία, θυμηδία και απαξία.

Το χθεσινό αποτέλεσμα είναι μια σαφής νίκη των Προεδρικών έναντι των άλλων 3 υποψηφίων, έναντι των 53, κάθε άλλης ομάδας ή σέχτας εντός της Κουμουνδούρου.

Παιδιά το μαγαζί είναι δικό μας και θα βάλουμε όποιον θέλουμε επάνω.

Ακούγεται πως ήδη υπάρχει τεράστιο παρασκήνιο για τη δεύτερη Κυριακή. Ο Τσακαλώτος είναι ανοικτά με την Έφη, ο Τζουμάκας δεν έχει μεγάλη σηαμσία, ρυθμιστής είναι ο Νίκος Παππάς, όπου ίσως έλεγε και το αρχικό σενάριο.

Και όσο κι αν υπάρχουν φήμες πως η Αχτσιόγλου ρίχνει γέφυρες προς τον Παππά, το αίμα νερό δε γίνεται.

Ο άνθρωπος που υπήρξε το Νο2 σε κόμμα και Κυβέρνηση, μιλά διαρκώς για ενότητα και στην τελικήι θα συνταχθεί με τους λοιπούς Προεδρικούς.

Οπότε, με τη διαμορφωμένη κατάσταση ο Κασσελάκης είναι το μεγάλο φαβορί για να κερδίσει τη θέση του Προέδρου στο ΣΥΡΙΖΑ. Όμως μια εβδομάδα είναι τεράστιος πολιτικός χρόνος.

Δεν αποκλείεται και η ανατροπή υπό συγκεκριμένες συνθήκες και με άλλες συμφωνίες.

Η δεύτερη Κυριακή είναι μια νέα εκλογή…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Όφη και Ολυμπιακός παίζουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Τηρήθηκε το έθιμο των επεισοδίων στις μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας
  • Μπορεί να συνελήφθη ο Μαδούρο, όμως οι Μαδουραίοι είναι επί ποδός
  • Ολβία να είναι η νέα χρονιά! Να μπούμε στο 2026 σα να σαλτάρουμε στη ράχη ενός λιονταριού! (ευχές του διακεκριμένου φίλου Θανάση Π.)
  • Μακριά από κάθε κακή έξη, να βρίσκετε πάντα τη σωστή λέξη, ευτυχισμένο 2026!