• emo.gr
 • Emotive
 • Το δημοψήφισμα των Σπετσών
Το δημοψήφισμα των Σπετσών

χαιρέκακοι νυμφευμένοι θέλουν και τους γκέι στη συμπαθή τάξη των παντρεμένων που (δεν) έχουν ψυχή. Ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή του Κλεομένη (κλεμμένη)

Δημοψήφισμα για το γάμο των ομόφυλων ζευγαριών προτείνει η Εκκλησία, η οποία πάντως κρατά χαμηλά τους τόνους και τα λοιπά ψάρια που στήνει ως δολώματα προς την εκτελεστική εξουσία.

Οι κυβερνητικοί ομνύουν στο σεβασμό προς την Εκκλησία και κυρίως προς τις ψήφους του ποιμνίου.

Τετραγωνίζουν τον τρούλο, μετράνε αντιδράσεις, αλλάζουν απόψεις, πιστοί στο δόγμα “αυτές είναι οι θέσεις μου, αν δεν σας αρέσουν έχω κι άλλες”.

Αυτό που δε λέει κανείς είναι πως χαιρέκακοι νυμφευμένοι θέλουν και τους γκέι στη συμπαθή τάξη των παντρεμένων που (δεν) έχουν ψυχή. Ζωή που δεν μοιράζεται είναι ζωή του Κλεομένη (κλεμμένη).

Θα έχουμε νέα δράματα με τους “παντρεμένοι κι οι δυο, γύρνα σε παρακαλώ”, αλλά η Νομοθετική εξουσία έχει υποχρέωση να δίνει δικαιώματα. Ακόμη και τα ξημερώματα.

Μέχρι να ψηφιστεί το Νομοσχέδιο για το γάμο θα κυριαρχεί στην επικαιρότητα: ιντριγκάρει, διαιρεί, πολλαπλασιάζει φωνές, τα κάνει όλα και συμφέρει και ξεχνάμε όλα τα άλλα, ακόμη και τα φρούτα που σαπίζουν στα καράβια, μιας και ο θαλάσσιος δρόμος του Σουέζ, έχει γίνει πιο επικίνδυνος και από την Κατάρα με χιονιά.

Ό,τι και να λέγεται όμως, το πολιτικό, κομματικό αλλά και παραπολιτικό ενδιαφέρον εστιάζεται στις Σπέτσες, εκεί που δεν θα πήγαινε κανείς, αλλά τελικά όλοι προσέτρεξαν με κάθε μέσο, κάθε ώρα και κάθε στιγμή.

Μετά τα Powerpoint, τα Excel και τα Word, πήγαν στο MS (Minister Stefanos) Project: o Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ευφυώς απέφυγε τις κάμερες, άφησε τους βουλευτάς να παίξουν μπαλίτσα, να πουν τον πόνο της Περιφέρειας τους, έγινε σου λέει τέτοιο brain storming που έκαψε μυαλά, μαλλιά και κυρίως τσιγάρα. Πολλά τσιγάρα και άρα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι στο σωστό δρόμο να ξαναπεράσει το ΠΑΣΟΚ στη διασταύρωση Αλλαγής και Ανδρουλάκη γωνία.

Σήμερα θα πάει και η Έλενα, αλλά έχασε τα τραγούδια, τα λουλούδια, τους χορούς και τους αναστεναγμούς. Η Αντιπολίτευση θέλει καλοπέραση.

Το δημοψήφισμα των Σπετσών ήταν ομόφωνο υπέρ του Στέφανου. Οι επικριτές του έχουν δύο δρόμους: να τραβήξουν για Ύδρα, ή να ζήσουν το μουσικοχορευτικό δράμα επιστροφής στο ΠΑΣΟΚ.

Αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ στους ευρωσοσιαλιστές χάνουν κάθε έρεισμα για να κάνουν τη μεταγραφή.

Με τη Νέα Αριστερά μαθαίνω δεν ασχολείται κανείς, ίσως μόνο η Σκάρλετ Γιόχανσον, φανατική οπαδός και ψηφοφόρος του Τσακαλώτου.

Οι φήμες που την ήθελαν ΣΚ στις Σπέτσες να ετοιμάζει τα μπινελίκια στην κουζίνα, διαψεύδονται ως αναληθείς.

Δεν έχει σημασία όμως, μιας και η Βασιλίσσης Όλγας μπορεί να ανοίξει για τα ΙΧ πριν ανοίξει το Τριώδιο.

 • Εντυπωσιασμένος
 • Χαρούμενος
 • Απογοητευμένος
 • Θυμωμένος
 • Βαρετό
 • Φοβισμένος

#emo attacks
 • Το σίριαλ Λύτρα συνεχίζεται. Τώρα που μπήκε και το VIP κελί στην εξίσωση, πάει καρφί για το Netflix: κακοποίηση έχει, γκλαμουριά, λεφτά με ουρά, χρέη και πάνω από όλα κεντρικό ήρωα που από τα ψηλά, πέφτει με κρότο στα πολύ πολύ χαμηλά
 • Κάναμε ροτέισο με ζήλο και με χάρη, όλοι κάπου βολεύτηκαν εκτός του Θεοχάρη
 • Αλί, αλί και τρισαλί, τετράκις και πεντάκις, Ανασχηματισμός γίνηκε για να μπει ο Τάκης
 • Αναδύω, ανά δύο, ανασχηματισμός, ανακύκλωση, με πολλά αν και ακόμη περισσότερα γιατί