• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Επταψήφιο πάρτι στο Μεταξά με τεστ Covid
Επταψήφιο πάρτι στο Μεταξά με τεστ Covid

Η προμηθεύτρια εταιρεία είναι “εξαφανισμένη”

Πόρισμα «φωτιά» 298 σελίδvn  εξέδωσαν οι ελεγκτές της Γενικής Διεύθυνσης Δημοσιονομικών Ελέγχων του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, το οποίο “καίει” τον πρώην Διοικητή του νοσοκομείου «Μεταξά» Χ. Τουμπέκη (τον καρατόμησε ο πρώην υπουργός Υγείας, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης), αλλά και τρία ακόμα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σύμφωνα με έγκυρη πηγή του iatropedia.gr, το ποσό του καταλογισμού από τις απευθείας αναθέσεις και την οικονομική κακοδιαχείριση κατά τη διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού, αγγίζει το μισό εκατομμύριο ευρώ, ενώ επιπλέον 500.000 ευρώ βρίσκονται σε εκκρεμότητα, καθώς δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση των ποσών από την εταιρία που προμήθευε τα εργαστήρια του Νοσοκομείου “Μεταξά” με PCR test για τον κορονοϊό.

Για τα ποσά αυτά αναμένεται να γίνει νέα ΕΔΕ, αν και εφόσον η προμηθεύτρια εταιρεία εμφανιστεί για να εισπράξει τα ποσά. Η εταιρεία, ωστόσο, είναι προσωρινά «εξαφανισμένη».

Απόδειξη, πάντως, του μεγάλου «πάρτι» που έγινε εις βάρος του δημοσίου είναι πως το Αντικαρκινικό Νοσοκομείο “Μεταξά” -αν και εξειδικευμένο νοσοκομείο και δεν ήταν καν νοσοκομείο αναφοράς COVID-19 κατά τη διάρκεια της πανδημίας- βρέθηκε να διενεργεί (δήθεν) δεκάδες χιλιάδες τεστ,  χιλιάδες περισσότερα από μεγάλα νοσοκομεία αναφοράς της ίδιας Υγειονομικής Περιφέρειας (ΥΠΕ), όπως το Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο της Νίκαιας και το Τζάνειο Νοσοκομείο.

Πηγή:  iatropedia.gr

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Αυτές οι συλλήψεις στην Κρήτη είναι κανονικές ή σίκουελ του Σασμού;
  • Με ή χωρίς εξουσιοδότηση, με ή χωρίς μυαλά, μεταγραφή αεροδρομίου για ακόμη μια φορά, τρίτη μέχρι την τέταρτη: Ντάνιεεελ Ποντέεενσε!
  • Παρά τις προειδοποιήσεις του Γάλλου ΥΠΟΙΚ, η Γαλλία δεν πρόκειται ποτέ να προσφύγει στο ΔΝΤ. Το IMF δεν φτιάχτηκε για τις μεγάλες χώρες
  • Το ανορθόδοξο “ντου” στη Μονή Σινά έχει παρασκήνιο και άρωμα ξανθού γένους