• emo.gr
  • Sport
  • Τελικά έκανε παρέλαση ή όχι ο Αλόνσο;
Τελικά έκανε παρέλαση ή όχι ο Αλόνσο;

πλήθος στοιχημάτων είχαν παιχτεί για το αν θα κάνει παρέλαση ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ, Ντιέγκο Αλόνσο.
Στοιχήματα απλά όπως καφέδες και μπύρες μέχρι πιο σύνθετα ένα κιλό σταμναγκάθι ή τα άπαντα του Ευάγγελου Αντώναρου.

Είναι κρίσιμο το ερώτημα, μιας και πλήθος στοιχημάτων είχαν παιχτεί (όχι στους μπουκ) για το αν θα κάνει παρέλαση ο πρώην τεχνικός του ΠΑΟ, Ντιέγκο Αλόνσο.

Στοιχήματα απλά όπως καφέδες και μπύρες μέχρι πιο σύνθετα ένα κιλό σταμναγκάθι ή τα άπαντα των δηλώσεων του Ευάγγελου Αντώναρου.

Ακούστε πως έχει η κατάσταση: μετά το 1-1 με τον Άρη εντός την Κυριακή 27/10, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση εν μέσω φημών πως κουνάει μαντήλι: «Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός διευκρινίζει ότι η ομάδα μας έχει προπονητή και δεν υπάρχει θέμα αντικατάστασής του».

Ακολούθησε η παρέλαση η στρατιωτική στη Σαλονίκη, οι μαθητικές σε άπασα τη χώρα, ακόμη και στην ακριτική Ψίμυθο με τους 300 μαθητές, ανυψώθηκε το εθνικό φρόνημα και υπήρξαν άλλες σκέψεις.

Την Τρίτη 29/10 υπήρξε νέα ανακοίνωση: “Μετά από συνάντηση που είχαν σήμερα, ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας μας, κ. Γιάννης Παπαδημητρίου ανακοίνωσε στον κ. Ντιέγκο Αλόνσο τη λύση της συνεργασίας του Παναθηναϊκού με τον Ουρουγουανό προπονητή. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός εύχεται καλή συνέχεια στον προπονητή και στο επιτελείο του».

Του είπαν δηλαδή τέλος ο Ουρουγουανός από τον ΠΑΟ, κοίταξαν στο δωμάτιο, όλοι οι άλλοι ήταν Έλληνες, παρά τα γιατί και παρά why (Παραγουάη) , τα μάζεψε τα πράγματα κι έφυγε από την ομάδα, της οποίας ο μέσος οπαδός παρακαλάει να φύγει από τον Αύγουστο. Διεσώθη τότε με την πρόκριση επί της Λανς, αλλά δεν υπήρχε άλλη υπομονή.

Το ακανθώδες ερώτημα που θα κληθεί να απαντήσει ο ποδοσφαιρικός ιστορικός του μέλλοντος είναι αν τελικά έκανε παρέλαση ο Ντιέγκο Αλόνσο. Πρακτικά όχι, τυπικά ναι.

Θα χυθεί πολύ μελάνι, αλλά η ουσία είναι πως σε επίπεδο αποτελεσμάτων δεν διέπρεψε ακριβώς με την ομάδα πίσω σε Ελλάδα και Ευρώπη.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στην Οκλαχόμα δίκαια το φετινό Πρωτάθλημα του ΝΒΑ, στην Ιντιάνα ο σεβασμός για την τρομερή προσπάθεια που έκανε ως αουτσάιντερ, από τα ημιτελικά της Ανατολής και μετά. Το what if θα είναι για πάντα το τι θα μπορούσε να είχε συμβεί αν ο Χαλιμπάρτον δεν τραυματιζόταν σοβαρά στον αχίλλειο, στην 1η περίοδο του Game 7
  • O Πούτιν ανησυχεί για Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Να δεις που στο τέλος θα προταθεί για Νόμπελ Ειρήνης
  • Στη Βουλή ο φάκελος του ΟΠΕΚΕΠΕ: μέχρι την “κόκκινη μηλιά” έφταναν τα αιγοπρόβατα
  • Μείον 3 βουλευτές που δεν αντικαθίστανται το λες και εξοικονόμηση πόρων: πάντως η πλειοψηφία παραμένει στο 151, μην κάνετε λάθη!