• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Ο Υπουργός όνειδος και ο άλλος με τα κυκλώματα
Ο Υπουργός όνειδος και ο άλλος με τα κυκλώματα

οι 9 στους 10 που ψήφισαν ΝΔ τα έχουν πάρει άγρια με την Κυβέρνηση που οι ίδιοι ψήφισαν για ακόμη μία θητεία και τα έχει κάνει μαντάρα

9 στα 10 κυβερνητικά στελέχη επιμένουν πως είναι στραβός ο γιαλός. Και καλά κάνουν σου λέει ανασχηματισμός έρχεται με βήμα ταχύ και τραχύ. Δεν είναι ώρα για κριτικές και γκρίνιες.

Είναι ώρα να πιάσουν στασίδι στο Μαξίμου, να κάνουν τηλέφωνα, να κλείσουν εκκρεμότητες. Μεγάλη κινητικότητα σου λέει.

Όλα αυτά συμβαίνουν στον πολιτικό ή στον παραπολιτικό αν θέλετε μικρόκοσμο.

Στην κοινωνία οι 9 στους 10 που ψήφισαν ΝΔ τα έχουν πάρει άγρια με την Κυβέρνηση που οι ίδιοι ψήφισαν για ακόμη μία θητεία και τα έχει κάνει μαντάρα.

Αλήθεια, να κάνουμε ένα μικρό κουίζ των δύο ερωτήσεων:

Ποιος είναι ο Υπουργός που λέει η πιάτσα (βοά για να είμαστε πιο ακριβείς) πως έχει σχέσεις με κυκλώματα; (ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά μη φανταστείτε τίποτα άλλο).

Ποιος είναι ο Υπουργός που η βάση της ΝΔ αποκαλεί όνειδος;

Κουίζ για εύκολους λύτες.

Αν δεν πάει ο νους σας πουθενά, δύο τινά συμβαίνουν: μόλις επιστρέψατε στη χώρα μετά από πενταετή απουσία, ή ξεχνάτε ονόματα, ποτέ όμως πρόσωπα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Tο Εκτελεστικό Συμβούλιο της UNESCO αποφάσισε ότι η 9η Φεβρουαρίου προτείνεται ως «Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας», μιας και σε αυτήν την ημερομηνία, το 1857, έφυγε από τη ζωή ο εθνικός μας ποιητής Διονύσιος Σολωμός.
  • Βάζουμε δασμούς, μετά τους αναστέλλουμε, το συζητάμε κιόλας, κοιτάμε και τους δείκτες των Χρηματιστηρίων, παίζουμε μπαλίτσα, κάνουμε και πλάκα, αλλά μόλις έρχεται η απόδοση του δεκαετούς ομολόγου, σούζα τα άλογα!
  • Κώστας Καββαθάς: αμέτρητες ζωές σε μία, στην τελική ένας τύπος πολύ πιο μπροστά από την εποχή του
  • Συμμετέχει και ο Έλον Μασκ στην αυριανή γενική απεργία, έπεσε κάτω από 300 δις η περιουσία του, συνειδητοποίησε πως το σύστημα φταίει, όχι αυτός