• emo.gr
  • Sport
  • Σοκ με Φαλ, η κίνηση του γιατρού που παρεξήγησαν όλοι
Σοκ με Φαλ, η κίνηση του γιατρού που παρεξήγησαν όλοι

Η κίνηση του να βάλει το μέτωπο του στο μηρό του ερμηνεύτηκε ότι λύγισε υπό το βάρος του σοβαρού τραυματισμού, ο γιατρός όμως ήξερε πολύ καλά τι έκανε!

Σοκαρισμένοι οι άνθρωποι του μπασκετικού Ολυμπιακού μετά από τον σοβαρότατο τραυματισμό του Μουστάφα Φαλ στο πέμπτο λεπτό του Game 3 της σειράς των τελικών της φετινής Stoiximan GBL.

Ο Γάλλος σέντερ υπέστη σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση ρήξη επιγονατιδικού τένοντα στο αριστερό γόνατο, με αποτέλεσμα να πρέπει να μείνει εκτός δράσης για 10-12 μήνες.

Αποχώρησε από το ΟΑΚΑ καταχειροκροτούμενος, στη μοναδική νορμάλ στιγμή των τελικών που τη χαρακτηρίζουν ζούγκλα, κάτι κακό για την άγρια ζωή, η οποία έχει και αυτή τους κανόνες ητς.

Ο γιατρός του Ολυμπιακού Θεοφάνης Τσαβίσης αμέσως κατάλαβε ότι ο Γάλλος ψηλός έχει υποστεί σοβαρή ζημιά.

Η κίνηση του να βάλει το μέτωπο του στο μηρό του ερμηνεύτηκε ότι λύγισε υπό το βάρος του σοβαρού τραυματισμού, ο γιατρός όμως ήξερε πολύ καλά τι έκανε!

Την στιγμή που ο Φαλ έχει πέσει στο παρκέ, ο Θεοφάνης Τσαβίσης προφανώς δεν μπορεί να κάνει διάγνωση. Δεν μπορεί να κάνει εξετάσεις. Υπάρχει όμως κάτι που μπορεί να τσεκάρει άμεσα: Την θερμοκρασία που έχει η περιοχή του σώματος στην οποία έχει τραυματιστεί ο Φαλ. Αν η συγκεκριμένη περιοχή είναι ασυνήθιστα ζεστή – έχει δηλαδή υπερθερμία – τότε σημαίνει ότι ενδεχομένως να δημιουργείται μία φλεγμονή.

Δυστυχώς οι φόβοι του γιατρού επιβεβαιώθηκαν και πλέον χρειάζεται πολύς χρόνος για την αποθεραπεία του, λογικά ο παίκτης θα ξαναμπεί στο παρκέ για ματς τη μεθεπόμενη σεζόν

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ήττα για την Εθνική από τη Βοσνία στο Ευρωμπάσκετ. Μονόδρομος η νίκη επί των Ισπανών για να έρθουμε πρώτοι στον όμιλο και να έχουμε θεωρητικά τουλάχιστον καλύτερες “διασταυρώσεις”
  • Μη δείτε έναν πολιτικό παράγοντα μα είναι κοντά στην Κίμπερλι αμέσως να ζηλέψετε και να βγάλετε χολή. Πάντως επιτετραμμένοι των ΗΠΑ στην Ελλάδα νομίζουν κι άλλοι πως είναι: η φαντασία στην εξουσία και στους “καθαριστές”
  • Αυτές οι συλλήψεις στην Κρήτη είναι κανονικές ή σίκουελ του Σασμού;
  • Με ή χωρίς εξουσιοδότηση, με ή χωρίς μυαλά, μεταγραφή αεροδρομίου για ακόμη μια φορά, τρίτη μέχρι την τέταρτη: Ντάνιεεελ Ποντέεενσε!