• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • Κι όμως, ο πλανήτης ΠΑΣΟΚ κινείται!
Κι όμως, ο πλανήτης ΠΑΣΟΚ κινείται!

Οι αυτοδιοικητικοί θα θαυμάσουν τον Δούκα, που έχει κάνει την Κοτζιά πράσινο προτεκτοράτο, αφενός λόγω των οικολογικών και οικουμενικών πρωτοβουλιών του για την πόλη,

Υπάρχει μια κινητικότητα στο ΠΑΣΟΚ δίχως αμφιβολία.

Η διαγραφή Κωνσταντινόπουλου, οι εσωκομματικές εκλογές που σήκωσαν 175 χιλιάδες κόσμου από τους καναπέδες, η επανεμφάνιιση Κουκουλόπουλου και σαφώς η συνεχής παρουσία Δούκα στον εσωκομματικό “διάλογο”, όλα αυτά μαζί δείχνουν πως κάτι κινείται στο ΠΑΣΟΚ.

Οι κυνικοί θα πουν πως η προοπτική συγκυβέρνησης κάνει τον πλανήτη ΠΑΣΟΚ να κινείται πέριξ του ήλιου της εξουσίας και ας είναι και μπλε.

Οι ρεαλιστές θα δώσουν έμφαση στο γεγονός πως κινείται βασικά γύρω από τον εαυτό του, γύρω από τον πολιτικό του άξονα.

Οι αυτοδιοικητικοί και λοιποί κομματικοί συγγενείς θα θαυμάσουν τον Δούκα, που έχει κάνει την Κοτζιά πράσινο προτεκτοράτο, αφενός λόγω των οικολογικών και οικουμενικών πρωτοβουλιών του για την πόλη, αφετέρου λόγω της επιμόνου προσπάθειας του, να φανεί ως το Νο2 στο Κίνημα Αλλαγής, ως η επόμενη μέρα στο ΠΑΣΟΚ, πιθανώς μετά την τωρινή νύχτα στην πόλη. Σταθμοί, επιβάτες και προορισμοί όλα ανάκατα, στόχοι προσωπικής ανέλιξης και αυτοδιοικητικής θητείας μπερδεμένοι, από την προσωπική του ακτινοβολία όλοι μαγεμένοι.

Η διαγραφή Κωνσταντινόπουλου από την άλλη έδωσε την ευκαιρία σε πολλούς πολιτικούς πρώτης γραμμής να συνομιλήσουν με τον ηγέτη Ανδρουλάκη, ο οποίος σας αρέσει δεν σας αρέσει, ελέγχει την απόλυτη πλειοψηφία των 175 χιλιάδων που συμμετείχαν στην ανάδειξη συνέδρων για το επικείμενο συνέδριο.

Το αστείο είναι πως υποτίθεται πως διαφωνούν για τη συγκυβέρνηση με τη ΝΔ.

Θα χρεωθεί το ΠΑΣΟΚ την ακυβερνησία και τις δεύτερες ή τρίτες εκλογές;

Τα ονόματα της διεύρυνσης (και ας υπήρχαν δύο τρεις αστοχίες) δείχνουν πως το ΠΑΣΟΚ μπαίνει σε τροχιά κατάληψης τμήματος της εξουσίας είτε αρέσει σε κάποιους είτε όχι. Ως κόμμα, συντεταγμένα και όχι ως πρόσωπα με τα αντίστοιχα ανθρωποδίκτυα, όπως συμβαίνει από το 2019 ως σήμερα.

Είναι η φορά των πραγμάτων καμιά φορά που δε οδηγεί και σε επιλογές που δεν είναι οι βέλτιστες, δεν είναι οι καλύτερες, αν μπορούσες θα τις απέφευγες.

Αλλά η πολιτική έχει τους δικούς της κανόνες. Ο βασικότερος είναι πως δεν αφήνεις ευκαιρία εξουσίας να πάει χαμένη.

Σαφώς και το Κίνημα μπορεί να κάνει ό,τι θέλει και λογαριασμό ( κι έναν υπεύθυνο που θέλω να ρωτήσω) να μη μας δώσει αλλά η λογική είναι μονόδρομος.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ
  • Κάτι μάθαμε και σήμερα: Οι εταιρείες security, οι οποίες αμείβονται με μύρια κάθε χρόνο από το Δημόσιο για υπηρεσίες φύλαξης, έχουν “δικαίωμα μόνο οπτικού ελέγχου”
  • Κόντρα Δούκα- Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό, υπερτουρισμό, υποτουρισμό στην Αθήνα: να μια κουβέντα που πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια!
  • Επίθεση οδηγού μηχανής σε 22χρονη οδηγό ΙΧ που αργούσε να παρκάρει: εγκλεισμό σε ψυχιατρείο θέλουν οι μισοί κάτοικοι Αθηνών & Περιχώρων