• emo.gr
  • Emotions
  • Φόνος στο Νεκροταφείο
Φόνος στο Νεκροταφείο

Υπάρχουν άραγε λογικά κίνητρα και ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία
Ήθελαν κάποιοι νεκρή την ελέγκτρια του ΣΔΟΕ;
Την «καθάρισε» πληρωμένος δολοφόνος, ή βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο;

Το σημάδι που σχηματίζει το γράμμα “Γ” στο δεξί μάγουλο της 32χρονης Δώρας, οι κλήσεις για κατάθεση όλων των προσώπων από το φιλικό της περιβάλλον που συναναστρεφόταν τους τελευταίους μήνες και το μυστήριο με την εξαφανισμένη τσάντα και το κινητό είναι οι τρεις παράμετροι που επικεντρώνουν τις έρευνες τους οι αξιωματικοί του Ανθρωποκτονιών.

Ο ιατροδικαστής Σωτήρης Μπουζιάνης που διενήργησε τη νεκροψία, διαπίστωσε εκτός από τις 14 μαχαιριές στο στήθος και την καρδιά υπήρχε ένα σημάδι που του προκάλεσε εντύπωση. Δύο βαθιές χαρακιές στο δεξί μάγουλο της 32χρονης που σχηματίζουν το γράμμα “Γ” δεν δικαιολογούνται σε πρώτη φάση από το αιματηρό σκηνικό.

Δεν είναι ξεκάθαρο, εκτιμούν οι αστυνομικοί, ότι πρόκειται για χτυπήματα από την πάλη και έτσι το ενδεχόμενο ο δολοφόνος να ήθελε να αφήσει ένα σημειολογικό τραύμα, παραμένει ανοικτό. Το σενάριο αυτό περιπλέκει ακόμη το μυστήριο και μετατρέπει τη δολοφονία της 32χρονης Δώρας σε πραγματικό θρίλερ.

Ο κύκλος του αίματος  διευρύνεται. Ακόμη μία δολοφονία, μέσα σε ένα παρανοϊκό περιβάλλον. ένα τσουνάμι ατελείωτης δολοφονικής βίας. Με κάθε μέσο. Περίστροφο ή μαχαίρι.

Υπάρχουν άραγε λογικά κίνητρα και ηθικοί αυτουργοί στη δολοφονία

Ήθελαν κάποιοι νεκρή την ελέγκτρια του ΣΔΟΕ;

Την «καθάρισε» πληρωμένος δολοφόνος, ή βρέθηκε τη λάθος στιγμή στο λάθος σημείο;

Συνδέεται με άλλες υποθέσεις ο φόνος στο Νεκροταφείο; (π.χ. με το θάνατο του φίλου, του οποίου το μνήμα επισκεπτόταν;)

Την μαχαίρωσαν πισώπλατα;

Ήταν ένα περιστατικό ληστείας μέσα στην απογευματινή ησυχία του Κοιμητηρίου;

Ήταν η ώρα και το σημείο (Β’ Νεκροταφείο Αθηνών, στα Άνω Πατήσια) τα κατάλληλα για μια δολοφονία χωρίς να αφήσει ίχνη ο δολοφόνος;

Πως κατάφερε να διαφύγει ο δράστης;

Απαντήσεις σε όλα αυτά (και όχι μόνο) τα ερωτήματα στην υπόθεση της στυγερής δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού προσπαθεί να βρει η ΕΛ.ΑΣ:

«Όλα τα άλλα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή τη στιγμή, ως προς τα αίτια της ανθρωποκτονίας», λέει το ρεπορτάζ ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τη διαλεύκανση της υπόθεσης είναι σε πλήρη εξέλιξη.

Από την άλλη πλευρά, ο πατέρας της νεαρής γυναίκας ζητά από την Υπηρεσία όπου εργαζόταν η κόρη του να δώσει στη δημοσιότητα τις υποθέσεις που χειριζόταν, θεωρώντας πως εκεί κρύβεται η ταυτότητα του δολοφόνου.

Δεν υπάρχει ένδειξη ότι η δολοφονία σχετίζεται με το ΣΔΟΕ, λέει η ΕΛ.ΑΣ.

Η 32χρονη έχει δεχθεί τρεις ή τέσσερις μαχαιριές, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή, που αναμένεται σήμερα, αναμένεται να «ρίξει φως» στην υπόθεση. Όπως φαίνεται, η γυναίκα, μετά τις μαχαιριές που δέχθηκε, σύρθηκε για λίγα μέτρα στην προσπάθειά της να ξεφύγει από τον δράστη, αλλά εκείνος την πρόλαβε και τη μαχαίρωσε πάλι. Σημειώνεται ότι η 32χρονη είχε πάει στο Β’ Νεκροταφείο για να ανάψει το καντήλι σε τάφο φιλικού της προσώπου.

Η 32χρονη τον τελευταίο μήνα πήγαινε συχνά στο νεκροταφείο επειδή πέθανε κάποιος φίλος της σε τροχαίο.

Αν κάποιοι παρακολουθούσαν τις κινήσεις της, ενδέχεται να έκριναν πως ήταν ο κατάλληλος τόπος, με την έννοια της αποφυγής αυτοπτών μαρτύρων.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Οπλισμένος σαν αστακός ο Ελληνικός Στρατός από την προσεχή Παρασκευή. Για λίγο βέβαια, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
  • Χειροβομβίδες στη Σκουφά ή όταν οι ανακαινίσεις μπορούν να τινάξουν ολόκληρες πολυκατοικίες στον αέρα
  • Κατέρρευσε πολυκατοικία στην Αίγυπτο με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο. Οι κατασκευαστές στην ανατολική πλευρά της Μεσογείου είναι οι βαρκάρηδες του Αχέροντα
  • Την Αίγινα ποτέ δε θα τη βρούνε. Γύρισε πίσω το υπερωκεάνιο στον Πειραιά λόγω σοβαρής μηχανικής βλάβης, μόνο 453 επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν, το πρόβλημα στις δημόσιες μεταφορές είναι συνολικό και δομικό, δεν είναι μόνο τα τρένα