• emo.gr
  • Slider
  • Η επαναστατική βιόλα και η “χαζοβιόλα”!
Η επαναστατική βιόλα και η “χαζοβιόλα”!

Ληστές τραπεζών, λίστες τραπεζιών, οργανωμένη πάλη και σε μια εβδομάδα καταλαμβάνουμε τις Βρυξέλλες. θα τραγουδάμε Μποφίλιου περνώντας τις Άλπεις πάνω σε ελέφαντες…

Και γιατί είναι κακό που η Πλεύση Ελευθερίας θέλει «ληστές τραπεζών». Απαλλοτρίωση θα κάνουν οι άνθρωποι, από τις Τράπεζες που με τόσες ανακεφαλαιοποιήσεις είναι του λαού για τα επόμενα 150 χρόνια.

Η εντυπωσιακή δεξιότητα είναι άλλη: παρακολούθηση τηλεόρασης και ραδιοφώνου. Σπάνια. Θα έβαζαν ντέντεκτιβ, αλλά δεν πιστεύουν στην ιδιωτική πρωτοβουλία.

zoi

Βίντεο φωτογραφίσεις επίσης (γάμων, βαφτίσεων, λοιπών κοινωνικών εκδηλώσεων;) χωρίς να χρειάζεται εμπειρία στο σελφοκόνταρο, σπάνια βρίσκεις.

plefsi-eleftherias-ena

Εκτός κι αν πρόκειται για παρεξήγηση και έψαχναν κάποιον να φτιάχνει τις λίστες τραπεζιών. Ποιος θα κάτσει που και με ποιον. Έξοχη και πολύ χρήσιμη ειδικότητα. Αποφεύγονται παρεξηγήσεις και άσχημα συναπαντήματα.

Μια χαρά το πάει η Πλεύση Ελευθερίας. Επικοινωνιακή κίνηση ματ. Συγχαρητήρια στους ιθύνοντες του κόμματος. Σοβαρολογούμε. Για την ειλικρίνεια και την ανάδειξη του στόχου.

Αφού ψοφάμε για λίγη «επαναστατική μουσική» έστω από βιόλα.

Απόδειξη η Μποφίλιου που δηλώνει κατά βάθος τροτσκίστρια, που θα ήθελε να πάρει τα βουνά, αλλά δεν βρίσκει ηγέτη (η Ζωή δεν τις κάνει, δεν κατάλαβα).

Η Νατάσσα δήλωσε στην «Εφημερίδα των Συντακτών» ότι θα τα παρατούσε όλα και θα ανέβαινε σαν αντάρτισσα στο βουνό αν υπήρχε ένας ηγέτης να την εμπνεύσει. Είπε επίσης ότι «η  επανάσταση γίνεται μόνο από τον λαό. Ψηφίζω ΚΚΕ, αν και διαφωνώ σε πολλά σημεία, για δύο λόγους: επειδή το νιώθω ως τιμή για την οικογένειά μου και τους παππούδες μου που ήταν στο ΕΑΜ-ΕΛΑΣ και σκοτώθηκαν στην Αντίσταση κι επειδή πιστεύω στην οργανωμένη πάλη».

Ο Πέτρος Τατσόπουλος σχολίασε: «Νατάσα, γλυκιά μου. Δεν είσαι τροτσκίστρια. Μια χαζοβιόλα είσαι. Οι άνθρωποι που ανέβαιναν στο Βουνό ρίσκαραν τη ζωή τους. Εσύ δεν ρισκάρεις τίποτε. Μην σε κρατάμε όμως. Εάν νιώθεις τόσο άσχημα στη δικτατορία της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείς να δοκιμάσεις την τύχη σου κάπου αλλού. Τα σύνορα είναι ανοιχτά ακόμη. Έως τότε δεν χρειάζεται σώνει και καλά να ανέβεις στο Βουνό. Μπορείς να κάνεις και άλλες αντιδικτατορικές ενέργειες. Να σταματήσεις τις συναυλίες σου, ας πούμε. Τέτοιο χτύπημα δύσκολα η δικτατορία θα το αντέξει».

Δεν θα υποδείξει ο κύριος Πέτρος τον τρόπο που θα επαναστατήσουμε. Χτυπάμε το σύστημα εκ των έσω: συντηρούμε τη μαζική κατάθλιψη πριν την τελική αντεπίθεση. Από τις μουσικές σκηνές θα καταληφθεί η εξουσία.

Κρίμα που ο Τατσόπουλος συναντά την αντίδραση και γίνεται ένα με αυτήν.

Αλλά τι να περιμένει κανείς από τον συγγραφέα της “καρδιάς του κτήνους”. Από τότε ήταν συστημικός ο Τατσόπουλος, αλλά τώρα έγινε πιο συστηματικός στην αγκιτάτσια του, που σκοπό έχει να κάμψει το φρόνημα του λαού που αφού του πάρουν τα σπίτια, θα είναι ώριμος για επανάσταση, φτάνει να μη χάσει και την αλυσίδα του σκύλου.

Αν μαζευτούν της γης οι κολασμένοι από πληγωμένους έρωτες, σε μια βδομάδα η επανάσταση θα πίνει καφέ στις Βρυξέλλες.

Και μη διανοηθεί κανείς ποιος θα ηγηθεί: η Ζωή είναι μονόδρομος!

Και εμείς θα τραγουδάμε Μποφίλιου περνώντας τις Άλπεις πάνω σε ελέφαντες…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Το παγκόσμιο χωριό είναι εδώ, ενωμένο, δυνατό: πυροβόλησε πέρυσι στην Πετρούπολη, συνελήφθη φέτος στη Λυών
  • Κινέζικο δίκτυο απατεώνων σε χιλιάδες ιστοσελίδες: μούφα, λαμογιά και τα μυαλά στις πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες
  • Τετάρτη του Πάσχα, η πρώτη εργάσιμη μετά τα Θεία Πάθη, ή της εφέσεως: για το Μάτι συνολικά αλλά και για την αποφυλάκιση του πρώην αρχηγού της Χ.Α.
  • Σε F-4 ο εξάστερος ΠΑΟ μετά από 12 χρόνια και την εποχή Διαμαντίδη. Κέντρικ Ναν, ο αδιαμφισβήτητος ηγέτης της ομάδας και κύριος λόγος της τεράστιας επιτυχίας