• emo.gr
  • Slider
  • Ποδοσφαιροαπαγόρευση: Του πιστολιού οι εγκοπές, πρωτάθλημα με διακοπές…
Ποδοσφαιροαπαγόρευση: Του πιστολιού οι εγκοπές, πρωτάθλημα με διακοπές…

Είναι ανοησίες και υπερβολές όσα λέγονται για Κολομβία των Βαλκανίων.
Να πουν την Κολομβία, Ελλάδα της Λατινικής Αμερικής, μάλιστα. Εμείς δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε. Έχουμε προσωπικότητα, υπεραξία, αυταξία και απαξία ταυτόχρονα.

Πρωτάθλημα με διακοπές, του πιστολιού οι εγκοπές.

Διακόπτεται το Πρωτάθλημα. Θα γίνει δημοψήφισμα για τη βαθμολογία, ενώ ΕΕ & ΝΑΤΟ  καλούνται να αναλάβουν τις ευθύνες τους απέναντι στη χώρα που δίδαξε τον πολιτισμό και τώρα τον παροξυσμό.

Τα σύνορα του ποδοσφαίρου μας είναι και δικά τους. Θα λέγαμε πως φτάνουμε στον απώτερο στόχο μας: είμαστε πολύ κοντά στη Λατινική Αμερική.

Είναι ανοησίες και υπερβολές όσα λέγονται για Κολομβία των Βαλκανίων.

bordello_0

Να πουν την Κολομβία, Ελλάδα της Λατινικής Αμερικής, μάλιστα. Εμείς δεν ετεροπροσδιοριζόμαστε. Έχουμε προσωπικότητα, υπεραξία, αυταξία και απαξία ταυτόχρονα.

Η διακοπή είναι η γνωστή συνταγή από το αλάνθαστο σύστημα “πονάει κεφάλι, κόψει κεφάλι”.

Κανά δυο βδομάδες θα κρατήσει η ποδοσφαιροαπαγόρευση να ξεχαστεί λίγο το θέμα, να αρχίζει να απειλεί η NOVA με ρήτρες, να γκρινιάζουν οι ομάδες για το καλεντάρι, οι παίκτες για τις διακοπές, οι μερακλήδες παίκτες για τα μπάνια στη Μύκονο, οι φυλλάδες για τα πλάνα από τις πλαζ, οπότε προκειμένου να τεθεί σε κίνδυνο το τουριστικό προϊόν, το πρωτάθλημα θα ξαναξεκινήσει.

Το πολύ μετά το Πάσχα, όταν όλοι οι εμπλεκόμενοι μετά από Νηστεία και Προσευχή ασπασθούν αλλήλους, θα έχουμε επανέναρξη.

Το πιθανότερο είναι χωρίς βαθμολογία και οι εναπομείναντες αγώνες να είναι επίδειξης.

Ο Πρωταθλητής και συνολικά η κατάταξη θα αποφασιστούν από το ΚΥΣΕΑ, ύστερα από εισήγηση της αρμόδιας κυβερνητικής επιτροπής για την προστασία του Αμαζονίου σε αντιπαραβολή με τα αποτελέσματα της βαλλιστικής και της εξεταστικής.

Ιβαν 7

Γίνεται μια επικοινωνιακή διαχείριση του θέματος που προέκυψε χθες και έκανε το γύρο του κόσμου. Οι Πρόεδροι θα κυκλοφορούν μόνο με σφεντόνες, αλλά σε κάθε γήπεδο θα τοποθετηθεί ένα οπλοπολυβόλο ΗΚ11 να δείχνει με τροχιοδεικτικά  στον επόπτη την διαρκώς μετακινούμενη  γραμμή του οφσάιντ.

Είναι πολύ σοβαρό το θέμα. Το φετινό πρωτάθλημα έχει προσφέρει τεράστιες συγκινήσεις στους φιλάθλους. Οι μισοί έχουν γίνει ποινικολόγοι, άλλοι ουρολόγοι και όλοι μαζί λεπτολόγοι.

Με τι θα γελάει ο λαός κάθε Κυριακή, σκέφτηκαν άραγε οι κρατούντες;

Με τι θα ξεδίνει η μάζα;

Ποιους θα βρίζει αν ξεμείνει από κακούς επόπτες, παίκτες-παλτά και προπονητές-μπάζα οικοδομής;

Σωστά μαντέψατε. Για να μη βρίζει λοιπόν τους “άλλους”, το Πρωτάθλημα θα ξεκινήσει άρον-άρον…

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Οπλισμένος σαν αστακός ο Ελληνικός Στρατός από την προσεχή Παρασκευή. Για λίγο βέβαια, δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα
  • Χειροβομβίδες στη Σκουφά ή όταν οι ανακαινίσεις μπορούν να τινάξουν ολόκληρες πολυκατοικίες στον αέρα
  • Κατέρρευσε πολυκατοικία στην Αίγυπτο με αποτέλεσμα τέσσερις άνθρωποι να βρουν τραγικό θάνατο. Οι κατασκευαστές στην ανατολική πλευρά της Μεσογείου είναι οι βαρκάρηδες του Αχέροντα
  • Την Αίγινα ποτέ δε θα τη βρούνε. Γύρισε πίσω το υπερωκεάνιο στον Πειραιά λόγω σοβαρής μηχανικής βλάβης, μόνο 453 επιβάτες ταλαιπωρήθηκαν, το πρόβλημα στις δημόσιες μεταφορές είναι συνολικό και δομικό, δεν είναι μόνο τα τρένα