• emo.gr
  • Slider
  • Απάντηση με πυραυλική επίθεση προετοιμάζουν οι ΗΠΑ – το Ισραήλ άνοιξε το χορό
Απάντηση με πυραυλική επίθεση προετοιμάζουν οι ΗΠΑ – το Ισραήλ άνοιξε το χορό

Το Ισραήλ έπληξε στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Χομς

Υψηλόβαθμος σύμβουλος εθνικής ασφαλείας του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ δήλωσε πως οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να εξαπολύσουν πυραυλική επίθεση σε απάντηση στις νέες πληροφορίες για χημική επίθεση σε μια ανταρτοκρατούμενη πόλη στην ανατολική Γούτα, στη Συρία.

«Δεν θα απέκλεια κανένα ενδεχόμενο», δήλωσε ο σύμβουλος του Λευκού Οίκου για θέματα Εσωτερικής Ασφαλείας και Αντιτρομοκρατίας Τόμας Μπόσερτ σε συνέντευξη στην εκπομπή “This Week” του τηλεοπτικού δικτύου ABC. «Εξετάζουμε την επίθεση σε αυτό το σημείο», είπε και πρόσθεσε πως οι φωτογραφίες από το συμβάν είναι «φρικτές».

Όπως ανιλαμβάνεtαι κανείς ένα τέτοιο ενδεχόμενο θα κλιμακώσει περαιτέρω την ατελείωτη φρίκη του πολέμου στη Συρία.

Η πρώτη απάντηση δόθηκε τις πρωινές ώρες της Δευτέρας, όταν η ισραηλινή αεροπορία έπληξε στρατιωτικό αεροδρόμιο στη Χομς-επίθεση που απέφερε 14 νεκρούς.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς, αλλά εμείς μένουμε μακριά από τις ξενόφερτες γιορτές που αλλοιώνουν το DNA μας
  • Στις 17:30 δεν είναι ώρα Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ώρα για Ιντερτότο, Μίλκο Καπ, Βαλκανικό Κύπελλο και κυρίως Κύπελλο Χριστουγέννων
  • Συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση για την απόσυρση των τρόλεϋ απέστειλε ο ΣΥ.Κ.Α (Σύλλογος Κερατάδων Αττικής) θεωρώντας τα κέρατα αναχρονισμό και πατριαρχικό κατάλοιπο. Ευελπιστεί να καταργηθούν άμεσα και οι κάσες στις πόρτες
  • Άλλαξαν πίστα οι αγρότες: από τις πίστες πολιτιστικών κέντρων παλαιάς εθνικής οδού σε πίστες αεροδρομίων