• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Κόκκινο χαλί: Πάνος, Σκάρλετ, Γιάννης & καψουροτράγουδα Καψώχα
Κόκκινο χαλί: Πάνος, Σκάρλετ, Γιάννης & καψουροτράγουδα Καψώχα

Καψώχα, παρακείμενος του ρήματος καψώνω, το χρησιμοποιούσε λένε οι παλιότεροι συχνά από άμβωνος ο Παπαντώνης, διάσημος θεωρητικός του εκσυγχρονισμού. Με ύψιλον…

Βαράει η ζέστη του Σεπτεμβρίου. Επιβαρυμένοι οργανισμοί από την καλοκαιρινή ραστώνη δεν την αντέχουν. Ιδίως όταν αυτή συνδυάζεται με αισθήματα μεγαλείου και άλλες ασθένειες και έξεις.

Σε αυτό το γενικό πλαίσιο-πρόλογο,  ας δούμε λίγο την επικαιρότητα:

-Για 114η φορά ο Πάνος ρίχνει την Κυβέρνηση. Τον ξεπερνά μόνο ο κυρ-Φάνης στο καφενείο στη γωνία που έχει κάνει 120 φορές Πρωθυπουργός πάντα για μια μέρα, γιατί μετά έριχνε την Κυβέρνηση και πήγαινε σε εκλογές.

-Το αγαπημένο μας Πρόγραμμα της ΕΡΤ διέπεται από τόση αντικειμενικότητα, πλουραλισμό και δημοκρατικότητα που πράγματι δεν αντέχεται. Είδε ο άνθρωπος ένα θεωρητικό του φασισμού, αλλά όχι πάντα κάποιες στιγμές μόνο, γιατί προέβη και σε διευκρινίσεις. Ο Πανούντζιο ως συνδικαλιστής, είναι φανερό έχει πολλά κοινά με τον αρχηγό της ΝΔ. Πάντως επικοινωνιακά έκανε τους πάντες να ασχοληθούν με την ΕΡΤ.

Θεωρητικό είπε, την πρακτική την κάνουν άλλοι.  Καψώχα, παρακείμενος του ρήματος καψώνω, το χρησιμοποιούσε λένε οι παλιότεροι συχνά από άμβωνος ο Παπαντώνης, διάσημος θεωρητικός του εκσυγχρονισμού. Με ύψιλον.

-Ο Ρέμος ήταν γνωστό και φαινόταν πως ήταν δυνατός στα πιτόγυρα εκτός από τα καψουροτράγουδα, και τώρα με τον πουρέ σελινόριζας που είχε το μενού στο γάμο του, μάλλον κάνει στροφή στην καριέρα του.

=-Κράζουν τον φρουρό που δεν αντέδρασε στην επίθεση του Ρουβίκωνα, που αν είχε εμπλακεί θα είχε ακούσει τα σχολιανά του. Lose-lose situation με λίγα λόγια. Πέφτει και τρολάρισμα για το φανελάκι, μια πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή σε συνδυασμό με το αυτόματα-τσάντα-πήγα για ραδίκια στη λαϊκή.

-Ο Βασιλακό καλεί τον Γιάννη να σκεφτεί τι του έχει προσφέρει η χώρα. Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιώ και εγώ με την Ελληνίδα Θεά Σκάρλετ, αλλά τα αποτελέσματα είναι προς το παρόν κάπως πενιχρά.

scarlett1

Αισιοδοξούμε για το μέλλον πάντα, αλλά αν δείτε τον Γιάννη να παίζει σε “παράθυρο” με την Εθνική, θα έχει προηγηθεί μονομαχία μου με τον Ευκλείδη για τη Δανοαμερικάνα και τα μάτια της τα πλάνα (δείτε φωτό)

 


#emo attacks
  • Αυξήσεις στους μισθούς, φοροελαφρύνσεις, φοροαπαλλαγές: έχουν τα κίτρινα γιλέκα τσέπες;
  • “Ζήτω η Ελλάδα” λέει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο κι έχει μεγάλη σημασία, γιατί εδώ και καιρό δεν την έχει ανάγκη
  • Αν δεν σας βρίσκει Ελλάδα το σύστημα για το μέρισμα, δηλώστε έξαλλοι στην τοποθεσία χώρα μου
  • Δήλωση Αλέξη Κούγια, 9/12/2018, άγνωστο σε ποιους αναφέρεται: “Είμαι επιστήμονας με σύστημα αξιών, υπηρετώ την Ελληνική Δικαιοσύνη επί 45 χρόνια, δεν είμαι ούτε λαθρέμπορος πετρελαίου, ούτε λαθρέμπορος τσιγάρων, ούτε ζω από το στοίχημα.”
  • Η Ευρώπη ζει τον πυρετό των κίτρινων γιλέκων κι εμείς στο πρόγραμμά μας, ανάμεσα κίτρινα γάντια και κίτρινα ποδήλατα
  • Από το “έξω οι βάσεις του θανάτου” πήγαμε στο “έξω από την ύλη ο Παύλος Μελάς”: θα επανέλθει ως Paul Honey, ήρωας του survivor του 1904