• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Κόκκινο χαλί: Πάνος, Σκάρλετ, Γιάννης & καψουροτράγουδα Καψώχα
Κόκκινο χαλί: Πάνος, Σκάρλετ, Γιάννης & καψουροτράγουδα Καψώχα

Καψώχα, παρακείμενος του ρήματος καψώνω, το χρησιμοποιούσε λένε οι παλιότεροι συχνά από άμβωνος ο Παπαντώνης, διάσημος θεωρητικός του εκσυγχρονισμού. Με ύψιλον…

Βαράει η ζέστη του Σεπτεμβρίου. Επιβαρυμένοι οργανισμοί από την καλοκαιρινή ραστώνη δεν την αντέχουν. Ιδίως όταν αυτή συνδυάζεται με αισθήματα μεγαλείου και άλλες ασθένειες και έξεις.

Σε αυτό το γενικό πλαίσιο-πρόλογο,  ας δούμε λίγο την επικαιρότητα:

-Για 114η φορά ο Πάνος ρίχνει την Κυβέρνηση. Τον ξεπερνά μόνο ο κυρ-Φάνης στο καφενείο στη γωνία που έχει κάνει 120 φορές Πρωθυπουργός πάντα για μια μέρα, γιατί μετά έριχνε την Κυβέρνηση και πήγαινε σε εκλογές.

-Το αγαπημένο μας Πρόγραμμα της ΕΡΤ διέπεται από τόση αντικειμενικότητα, πλουραλισμό και δημοκρατικότητα που πράγματι δεν αντέχεται. Είδε ο άνθρωπος ένα θεωρητικό του φασισμού, αλλά όχι πάντα κάποιες στιγμές μόνο, γιατί προέβη και σε διευκρινίσεις. Ο Πανούντζιο ως συνδικαλιστής, είναι φανερό έχει πολλά κοινά με τον αρχηγό της ΝΔ. Πάντως επικοινωνιακά έκανε τους πάντες να ασχοληθούν με την ΕΡΤ.

Θεωρητικό είπε, την πρακτική την κάνουν άλλοι.  Καψώχα, παρακείμενος του ρήματος καψώνω, το χρησιμοποιούσε λένε οι παλιότεροι συχνά από άμβωνος ο Παπαντώνης, διάσημος θεωρητικός του εκσυγχρονισμού. Με ύψιλον.

-Ο Ρέμος ήταν γνωστό και φαινόταν πως ήταν δυνατός στα πιτόγυρα εκτός από τα καψουροτράγουδα, και τώρα με τον πουρέ σελινόριζας που είχε το μενού στο γάμο του, μάλλον κάνει στροφή στην καριέρα του.

=-Κράζουν τον φρουρό που δεν αντέδρασε στην επίθεση του Ρουβίκωνα, που αν είχε εμπλακεί θα είχε ακούσει τα σχολιανά του. Lose-lose situation με λίγα λόγια. Πέφτει και τρολάρισμα για το φανελάκι, μια πραγματικά εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή σε συνδυασμό με το αυτόματα-τσάντα-πήγα για ραδίκια στη λαϊκή.

-Ο Βασιλακό καλεί τον Γιάννη να σκεφτεί τι του έχει προσφέρει η χώρα. Το ίδιο επιχείρημα χρησιμοποιώ και εγώ με την Ελληνίδα Θεά Σκάρλετ, αλλά τα αποτελέσματα είναι προς το παρόν κάπως πενιχρά.

scarlett1

Αισιοδοξούμε για το μέλλον πάντα, αλλά αν δείτε τον Γιάννη να παίζει σε “παράθυρο” με την Εθνική, θα έχει προηγηθεί μονομαχία μου με τον Ευκλείδη για τη Δανοαμερικάνα και τα μάτια της τα πλάνα (δείτε φωτό)

 


#emo attacks
  • Στις 18 Σοσιαλισμός: “Βαθιά να τον θάψουν θέλησαν, ξέχασαν ότι είναι σπόρος”
  • Έξω πάμε καλά μετά την παραίτηση Κοτζιά: Μπασκόνια-Ολυμπιακός 80-85
  • Το πρώτο σημάδι πτώσης κάθε Κυβέρνησης είναι η διαρροή διαλόγων από το Υπουργικό Συμβούλιο
  • Από τούδε και εις το εξής η εσωτερική σύγκρουση θα περιγράφεται και ως διαφωνία Π/Θ-ΥΠΕΞ
  • Στις δηλώσεις του ο Π/Θ εμφανίστηκε πράος, σαν να είχε μόλις τσακωθεί με ελικόπτερο
  • Το ΥΠΕΞ στα χέρια του ίδιου του Πρωθυπουργού, όπως το 1981 ο Ανντρέας είχε αναλάβει και Υπουργός Εθνικής Αμύνης στην πρώτη Κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ