• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • “Ανακωχή” λόγω εκλογών αποφάσισαν στον ΣΥΡΙΖΑ
“Ανακωχή” λόγω εκλογών αποφάσισαν στον ΣΥΡΙΖΑ

θα φανεί αν οι διασπάσεις που χαρακτηρίζουν την ιστορία της ελληνικής αριστεράς, έχουν συνέχεια…

Στο περιθώριο των εσωκομματικών διαδικασιών και πέρα από την κόντρα (;) με τον Πάνο Καμμένο, μου λένε πως επήλθε ανακωχή ανάμεσα στις ομάδες και στις συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κόντρα Φίλη-Παππά με αφορμή την ΕΡΤ είναι απλά η κορυφή του παγόβουνου. Υπάρχουν πολλοί που αμφισβητούν κεντρικές αποφάσεις και επιλογές της ηγετικής ομάδας.

Όμως, μπρος στον κίνδυνο να φανεί πολυδιασπασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ εν όψει των τριπλών εκλογών εντός του 2019, αποφασίστηκε μετά από ζυμώσεις, παρασκηνιακές επαφές και προσωπικές διαβεβαιώσεις “ανακωχή”.

Η οποία σημαίνει πως όλοι στο κόμμα, θα στηρίξουν τις επιλογές για τις αυτοδιοικητικές και θα ριχτούν με όρεξη στη μάχη για τις βουλευτικές: το πυρ ομαδόν κατά του Πάνου Καμμένου, ήταν απλά μια επίδειξη ενότητας, αλλά και ισχύος.

Χρόνος για ενδοσκόπηση, συντροφικές κόντρες δίχως αύριο και αποκαθηλώσεις προσώπων κι πολιτικών επιλογών, θα δοθεί μετά τις εκλογές.

Και εκεί θα φανεί αν οι διασπάσεις που χαρακτήρισαν την ιστορία της ελληνικής αριστεράς κατά τις προηγούμενες δεκαετίες αλλά και πρόσφατα, έχουν συνέχεια…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραιτήθηκε η Στρατινάκη μετά την εμπλοκή κοντινού της προσώπου στην υπόθεση Παναγόπουλου. Με ποια κριτήρια είχε επιλεγεί ως Υποδιοικήτρια της νεοσύστατης Αρχής Ελέγχου της Αγοράς θα μας πει κανείς;
  • Αλλάζει το ακρωνύμιο της ΓΣΕΕ:
    Γραμμάτια Συναλλαγματικές Επιδοτήσεις
    Επιχορηγήσεις
  • Στα μεταγραφικά νέα έχουμε πάρει τόσους παίκτες από τη Ρίο Άβε που δύσκολα θα φτιάχνουν 11άδα
  • Προτάσεις συνταγματικής αναθεώρησης ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε μια εμφανή προσπάθεια αλλαγής ατζέντας