• emo.gr
  • Δημοφιλή
  • “Στην καρδιά”: Οι (πολιτικοί) γκόμενοι, οι πρώην κι οι επόμενοι
“Στην καρδιά”: Οι (πολιτικοί) γκόμενοι, οι πρώην κι οι επόμενοι

Κυβερνήσεις βγάζουν και Πρωθυπουργούς ανεβοκατεβάζουν καταρχάς οι γυναίκες

Δεν ήταν στημένο το περιστατικό με την κυρία που αντικρίζοντας τον αρχηγό της ΝΔ αναφώνησε “τι γκόμενος είσαι”.

Κι αυτό διότι ο αρχηγός της ΝΔ σκύβει το κεφάλι αμήχανα, αφήνει την ατάκα να πέσει κάτω κι ασχολείται με το βρέφος.

Να πούμε εδώ πως αν πολίτης είχε πει σε κυρία-πολιτικό “τι γκόμενα είσαι” θα ήταν ακόμη ένα φαλλοκρατικό γουρούνι, που στο μυαλό του έχει μόνο το κεχρί, που θα τον γλένταγε το τουίτα όλο το ΠΣΚ, μέχρι να τον παραδώσει στις εμβριθείς ψυχολογίζουσες αναλύσεις του FB.

Διότι τα κορίτσια το ξέρουν, πως όταν ο άλλος είναι υποψήφιος Πρωθυπουργός, λίγη σημασία έχει το ranking του στη γκομενική κλίμακα.

Αλλά, αν δεν ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους και πάλι θα είναι μέσα στο παιχνίδι, γιατί οι γυναίκες θέλουν και λίγη αλητεία στον άντρα. Κάτι παραπάνω από το να μη φορά πυζζζζζζάμες τα βράδια.

Τον κύριο Τσίπρα βέβαια τον ψήφισαν όχι επειδή είναι ωραίος αλλά για να μετασχηματίσει σε σοσιαλιστική την ελληνική παραγωγική διαδικασία, αλλά το γεγονός πως είναι εμφανίσιμος όλο και κάποιο ρόλο έπαιξε.

Αλλιώς θα γινόταν αρχηγός ο Παπαδημούλης, ή ο Σκουρλέτης ή ακόμη καλύτερα ο Φίλης.Το συμπέρασμα είναι πως στην πλειοψηφία των περιπτώσεων ψάχνουμε ένα “γκόμενο” να μας παραπλανήσει σαν κοινωνία.

mitsotakis_tsipras708_0

Ας δούμε την πολιτική ιστορία μέσα από το γκομενικό πρίσμα:

-Το 1974 και το 77 ο Καραμανλής νικά τον Αντρέα που δεν έχει πείσει ακόμη τις ευρείες μάζες, μέχρι να βάλει ζιβάγκο.

Το κάνει εμφατικά το 81,  νικώντας τον Γεώργιο Ράλλη που δεν τραβά γκομενικά, με ένα γυαλί που του λείπει μόνο ο αναπνευστήρας για να πέσει για κατάδυση (ούτε 36%)

-Από το 1985 έως το 1993 έχουμε διαδοχικές μάχες Ψηλού-Αντρέα με σκορ 3-2, αλλά περισσότερα χρόνια στην εξουσία τον Παπανδρέου. Οι διαδοχικές ήττες του ’89-90 του Αντρέα οφείλονται στο ότι διάλεξε νέα σύζυγο και βγήκε από την πιάτσα.

-Το 1996 έχουμε την αμφίρροπη μονομαχία Σημίτη-Έβερτ. Η “μπουλντόζα” θα χάσει στο νήμα γιατί το ΠΑΣΟΚ διέθετε Άκη και Γιάννο και τα άλλα όμορφα παιδιά. Το 2000 θα νικήσει ξανά ο Σημίτης τον νεότατο τότε Καραμανλή, τάζοντας ξανά συγκινήσεις για ράλι στο Χρηματιστήριο που αυξάνουν την αδρεναλίνη και τη λίμπιντο, αλλά δεν θα διανοηθεί να αναμετρηθεί μαζί του ξανά.

-Θα βάλει τον ΓΑΠ που θα χάσει και το 2007 πριν κερδίσει το 2009, όχι γιατί έπεισε τον κόσμο για το ότι οι γκόμενοι πρέπει να είναι fit, αλλά για τα λεφτά που υπάρχουν.

-Το 2012 ο Σαμαράς θα κερδίσει δύο φορές τον Τσίπρα αλλά περιέργως και τον Βενιζέλο, ενώ το 2015 η γυναικεία κοινή γνώμη έχει μιλφέψει από το πολύ Μνημόνιο και θα πάει ηλικιακά χαμηλά.

Στις επαναληπτικές του 2015, δεν υπάρχει καν δίλημμα: ο Βαγγέλας ήταν πολύ ΄80ς για τα γούστα του γυναικείου πληθυσμού, που ψήφισε ξανά Αλέξη, που απέδειξε πως είναι δουλευτής (17 hours of negotiation) και πως τελικά δεν ήταν τόσο επαναστάτης όσο νόμιζε.

Αλλά (και) αυτό η γυναικεία φύση το είχε προβλέψει.

Με λίγα λόγια Κυβερνήσεις βγάζουν και Πρωθυπουργούς ανεβοκατεβάζουν καταρχάς οι γυναίκες.

Άντε και οι μετακλητοί.

Που θα δώσουν τον τιτάνιο αγώνα για να γίνουν αυτοί οι νέοι εραστές του κράτους, στέλνοντας τους προηγούμενους στην πλατεία Κλαυθμώνος να τραγουδούν “στην καρδιά” σε ερμηνεία Μάστορα-Αδαμαντίδη.

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη