• emo.gr
  • emollient
  • Η μόνη του Μακεδόνα ξακουστή δεν ήταν η Λίζα, αλλά η Λίζα των γετόνων
Η μόνη του Μακεδόνα ξακουστή δεν ήταν η Λίζα, αλλά η Λίζα των γετόνων

Απαγορεύτηκε προληπτικά τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα

Απαγορεύτηκε προληπτικά τραγούδι του Κώστα Μακεδόνα, το οποίο δεν είναι άλλο από το “πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα”.

Για το πτυχίο μιλά βέβαια, αλλά το υπονοούμενο είναι αναμφιβόλως σεξιστικό και πρόστυχο.

Οι στίχοι δε “πάλι θα κανονίσεις και θα ξεκουβαλήσεις και κανέναν εξτρά, τον κοντό κολλητό σου ή κανένα γνωστό σου από τα Φιλιατρά” είναι απαράδεκτοι, μιλώντας απαξιωτικά και κάνοντας μπούλινγκ τόσο στους βραχύσωμους, όσο και στους εκ της συγκεκριμένης Μεσσηνιακής κωμόπολης ορμώμενους.

Ας μη μιλήσουμε για το βίντεο κλιπ καλύτερα,στο οποίο ο Κώστας Μακεδόνας φέρει τη σβάστικα στο μπράτσο και οδηγηθούμε σε άλλους συνειρμούς για τους συντελεστάς.

Για όλους αυτούς τους σοβαρούς λόγους το “πάρτο Λίζα και κάντο κορνίζα” συγκαταλέγεται πλέον στα απαγορευμένα και δεν θα ακούγεται σε καμία παρέλαση στα πολιτιστικά κέντρα της νυκτός.

Άλλωστε, η μόνη του Μακεδόνα ξακουστή δεν ήταν η Λίζα, αλλά η Λίζα των γετόνων.

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις: μόνο πυρκαγιές, μεταγραφές, ίσως & νέα κόμματα!
  • Τρομακτική, τεράστια και ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό, ορατή από δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, οι καπνοί και η στάχτη φτάνουν στην Πελοπόννησο
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.