• emo.gr
  • Emotions
  • Όταν εμείς τρώγαμε «Pâte sablée», εσείς δεν είχατε δει ακόμη θάλασσα
Όταν εμείς τρώγαμε «Pâte sablée», εσείς δεν είχατε δει ακόμη θάλασσα

Τους κλέψαμε το γλυκό λένε οι Γάλλοι για το Μάστερσεφ

Τους κλέψαμε το γλυκό λένε οι Γάλλοι για το ελληνικό Μάστερσεφ.

Σιγά μην ανακαλύψατε και τον τροχό ρε Γαλόπουλα.

Όταν εμείς τρώγαμε  «Pâte sablée», εσείς δεν είχατε δει ακόμη θάλασσακαι λέγατε στους τουρίστες “πάτε και θα θα τη δείτε, είναι σαν μπλε”.

Από εκεί και πέρα να πούμε ότι στο χώρο της Τέχνης δεν υπάρχει παρθενογένεση και όλοι οι δημιοργοί επηρεάζονται ασυνείδητα ή και συνειδητά.

Από την άλλη το γλυκό έχει τόσες Παρασκευές που μόνο αν προσεύχεσαι σε όλους τους Χαιρετισμούς τις βγάζεις.

Αλλά για να μην πέσουμε στο φθόνο των Γάλλων, έπρεπε να προτείνουμε το «Pâte sablée» σε σχήμα κυλίνδρου, με λεπτομέρειες άσπρης και μαύρης σοκολάτας, σαν σοκολατένιο κοκορέτσι κάπως.

Έτσι δεν θα πέφταμε και στο γαλλικό τροχό λάσπης…

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Θα δείτε να φέρνει παραστατικά ο κόρακας από τυρόπιτες για 820Κ και θα τρίβετε τα μάτια σας
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος
  • Η ΕΟΝ γίνεται Nova TV αφού η Cosmote έγινε Magenta. Απομένει το Netflix να γίνει Ertflix ή ίσως Tenflix και η ΔΕΗ “δεν βλέπεις τίποτα με αυτούς τους λογαριασμούς”
  • Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του Καμπούρη. Φορτώθηκαν στην καμπούρα του Δημοσίου