• emo.gr
  • Sport
  • Με τέτοιο μαλλί
Με τέτοιο μαλλί

πέναλτυ δεν έβαλε κανείς

Με τέτοιο μαλλί φίλτατε Αγκουέρο κανείς δε σκόραρε από τη βούλα.

Η μοναδική περίπτωση είναι να σκάσει στα γέλια ο πορτιέρο,να πέσει και να το ρίξεις άλα Πανένγκα.

Κατά τα λοιπά Τότεναμ-Μ. Σίτυ 1-0.

Η ομάδα του Γλαδιόλα με τους τόσους μπαλαδόρους έπαιξε τόσο βρόμικα, που σίγουρα ζηλεψαν όλα τα Παραγουανά στόπερ.

Αλλά τελικά φίνεται πως η μπάλα εκτός από πόρνη είναι και δίκαιη καμιά φορά…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄
  • Όλο και πυκνώνουν οι ενδείξεις πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελεί πολιτικό πείραμα με στόχο τη διάσπαση του κομματικού ατόμου, ένα πείραμα που θα μείνει στην ιστορία ως “το πείραμα της πλατείας Κουμουνδούρου”