• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Μηδενική αναγνωρισιμότητα έχει η Βίκυ Φλέσσα ανφάς
Μηδενική αναγνωρισιμότητα έχει η Βίκυ Φλέσσα ανφάς

ο πόλεμος των ευρωεκλογών εμπεριέχει και τη μάχη του “σταυρού”

Στο πλαίσιο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων της πανελλήνιας κυλιόμενης δημοσκόπησης, που ξεκινήσαμε να αναρτούμε χθες  έχουμε πολλά να αποκαλύψουμε.

Ένα εύρημα που συνετάραξε τους δημοσκόπους είναι πως η Βίκυ Φλέσσα έχει από ελάχιστη έως μηδενική αναγνωριιμότητα ανφάς.

Το 1,14% των ερωτώμενων την αναγνώρισε άμεσα και αυθόρμητα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.

Υπενθυμίζουμε πως η γνωστή δημοσιογράφος με τη μακροβιότερη εκπομπή στην ΕΡΤ είναι η τελευταία (αλλά όχι έσχατη) υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που το λέμε πάντα ΝΔ.

Οπότε η καμπάνια της πρέπει να γίνει κυρίως προφίλ,  ίσως και 3/4, γιατί ο πόλεμος των ευρωεκλογών εμπεριέχει και τη μάχη του “σταυρού”, οπότε πρέπει οι υποψήφιοι να δουλέψουν πολύ, να δώσουν τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά.

Ίσως χρειαστεί να οδηγήσουν και “στα άκρα” την καμπάνια τους.

Θα επανέλθουμε με ακόμη πιο συνταρακτικά ευρήματα σε αυτόν τον εκλογικό μαραθώνιο του 2019…

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Από τις πιθανές εκλογές έως τον πιθανό ανασχηματισμό, τρεις δι(σ)κογραφίες δρόμος
  • Δεινός διπλωμάτης ο Ντόναλντ: συμφωνία ή τα τινάζει όλα στον αέρα κυριολεκτικά (υποδομές, νησιά, σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαιοπηγές)
  • “Καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχουν δρόμοι”: έφυγε η πληρέστερη Ελληνίδα τραγουδίστρια
  • Πάντως για “ολοκληρωτικά ηττημένοι” οι Ιρανοί, πολλές ζημιές κάνουν στα “σιδερένια πουλιά” των ΗΠΑ: 300 μύρια το Awacks που σαραβάλιασαν, δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε βγάλει προβληματάκια πιο πριν