- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Μηδενική αναγνωρισιμότητα έχει η Βίκυ Φλέσσα ανφάς
ο πόλεμος των ευρωεκλογών εμπεριέχει και τη μάχη του “σταυρού”
Στο πλαίσιο δημοσιοποίησης των αποτελεσμάτων της πανελλήνιας κυλιόμενης δημοσκόπησης, που ξεκινήσαμε να αναρτούμε χθες έχουμε πολλά να αποκαλύψουμε.
Ένα εύρημα που συνετάραξε τους δημοσκόπους είναι πως η Βίκυ Φλέσσα έχει από ελάχιστη έως μηδενική αναγνωριιμότητα ανφάς.
Το 1,14% των ερωτώμενων την αναγνώρισε άμεσα και αυθόρμητα από τη συγκεκριμένη φωτογραφία.
Υπενθυμίζουμε πως η γνωστή δημοσιογράφος με τη μακροβιότερη εκπομπή στην ΕΡΤ είναι η τελευταία (αλλά όχι έσχατη) υποψήφια ευρωβουλευτής με το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που το λέμε πάντα ΝΔ.
Οπότε η καμπάνια της πρέπει να γίνει κυρίως προφίλ, ίσως και 3/4, γιατί ο πόλεμος των ευρωεκλογών εμπεριέχει και τη μάχη του “σταυρού”, οπότε πρέπει οι υποψήφιοι να δουλέψουν πολύ, να δώσουν τεράστια σημασία στις λεπτομέρειες, που κάνουν τη διαφορά.
Ίσως χρειαστεί να οδηγήσουν και “στα άκρα” την καμπάνια τους.
Θα επανέλθουμε με ακόμη πιο συνταρακτικά ευρήματα σε αυτόν τον εκλογικό μαραθώνιο του 2019…
-
H “περίεργη” βόμβα στη μπυραρία του Μονάχου
23 ώρες 6 λεπτά ΠΡΙΝ -
Μια στοίβα σπασμένες εικόνες, όπου χτυπάει ο ήλιος
1 ημέρα ΠΡΙΝ -
Ο Σαμαντούροβ θα συμμετάσχει στο ντραφτ 2026 του ΝΒΑ
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Η επέτειος της ωμής επέμβασης της CIA στην Ελλάδα
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Μονοπώλιον και η παραφροσύνη
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ