• emo.gr
  • emollient
  • Παραίτηση βόμβα!
Παραίτηση βόμβα!

Ήρθε η ώρα του Κίτσου, που δεν ξεφεύγει ποτέ!

(στην αποκλειστική φωτό με τη σύνοψη της επιστολής παραίτησης ανά χείρας)

Υπήρχε ένας ψίθυρος τις τελευταίες ημέρες, αλλά είναι πλέον βέβαιο.

Ο Κώστας Μπακογιάννης αποχωρεί από τη διεκδίκηση του Δήμου της Αθήνας, μετά από έντονο παρασκήνιο.

Η Πειραιώς από τη μια προτιμά να ξαναδιεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς, στην οποία είναι προ των πυλών ο τυφώνας Γκλέτσος.

Τα τεράστια προβλήματα της Αθήνας από την άλλη έπαιξαν το ρόλο τους, καθώς υπολογίζεται ότι χρειάζονται 4 τετραετίες για να γίνει ανθρώπινη πόλη.

Επιπροσθέτως, η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η αντίδραση του Ερασιτέχνη ΠΑΟ σχετικά με το έργο της διπλής ανάπλασης σε Βοτανικό-Λεωφόρο, κάτι που χαλά το ολιστικό σχέδιο του συνδυασμού  “Αθήνα Ψηλά” για την πρωτεύουσα.

Αν και φαβορί για την αντικατάτασή του θεωρείτο ο Τεντόμας, υποψήφιος δήμαρχος θα είναι τελικά ο Νίκος Ορφανός.

kitsos_1

Ήρθε η ώρα του Κίτσου, που δεν ξεφεύγει ποτέ!

Ο Κώστας Μπακογιάννης δεν αναμένεται να κάνει δηλώσεις επί του θέματος και πληροφορίες τον φέρουν να πηγαίνει ολιγοήμερο ταξίδι στο εξωτερικό, για να ετοιμάσει με μεθοδικότητα τις επόμενες κινήσεις του.

apodrasi_bako

Φωτογραφία από την απόδρασή του προς το αεροδρόμιο, στην προπάθειά του να αποφύγει δημοσιογράφους, κάμερες και παπαράτσι.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Σε άλλα νέα του Μουντιάλ, η Παραγουάη έστειλε τη Γερμανία σπίτι της, μετά από συγκλονιστική διαδικασία πέναλτι
  • Το 10% των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ δηλώνει ότι είναι «πολύ» ή «αρκετά πιθανό» να στηρίξει ένα πολιτικό εγχείρημα με επικεφαλής τον Αντώνη Σαμαρά. Καλησπέρα σας και καλή βραδιά
  • Λιώνει η Ευρώπη από τον καύσωνα. Εκατοντάδες νεκροί, 1.300 μόνο την τελευταία εβδομάδα
  • Σήμερα ξεκινά το Μουντιάλ. Οι όμιλοι είναι απλά το ορεκτικό. Μπαίνουμε δυνατά με πρόβλεψη για Χ ημίχρονο στο Καναδάς- Νότια Αφρική