• emo.gr
  • emollient
  • Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα
Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος

Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα, αποκαλύπτει δημοσκόπηση σε πανελλαδικό δείγμα πέντε ατόμων, που έγινε για λογαριασμό του emo.gr.

Βασικό στοιχείο είναι η αδιακρισία, καθώς το φιλοθεάμον κοινό, ρέπει με μανία προς τα κουτσομπολιά, ειδικά όσο αυτά αφορούν τις ζωές, τους γάμους,, τα βαφτίσια και τους χωρισμούς των άλλων.

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος.

Η υπόθεση εργασίας που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια, έμπλεα αυθεντικής και ασυγκράτητης περιέργειας,  αφορούν το μείζον ζήτημα του πως αισθάνεται κανείς όταν παντρεύεται η πρώην σύζυγος.

Απαγορεύεται να έχει συναισθήματα που να μην τα μοιράζεται με τους φανς.

Παράλληλα, όλο αυτό είναι και μια έμμεση προτροπή να φανεί κουλ, πολιτισμένος και φουλ στην ορθότητα.

Αλλά δεν αρκεί: πρέπει να πει τι ήξερε, από πότε το γνώριζε και γιατί δεν είπε τίποτα και 29 κουτσομπόλες έμειναν άεργες σε αυτό το διάστημα.

Στα συμπεράσματα της δημοσκόπησης γίνεται σαφές πως το ξεβλάχεμα είναι σαν τα Κύθηρα: ποτέ δεν το βρούμε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παγκόσμια ημέρα κατά της διαφθοράς, αλλά εμείς μένουμε μακριά από τις ξενόφερτες γιορτές που αλλοιώνουν το DNA μας
  • Στις 17:30 δεν είναι ώρα Τσάμπιονς Λιγκ, είναι ώρα για Ιντερτότο, Μίλκο Καπ, Βαλκανικό Κύπελλο και κυρίως Κύπελλο Χριστουγέννων
  • Συγχαρητήρια στην Κυβέρνηση για την απόσυρση των τρόλεϋ απέστειλε ο ΣΥ.Κ.Α (Σύλλογος Κερατάδων Αττικής) θεωρώντας τα κέρατα αναχρονισμό και πατριαρχικό κατάλοιπο. Ευελπιστεί να καταργηθούν άμεσα και οι κάσες στις πόρτες
  • Άλλαξαν πίστα οι αγρότες: από τις πίστες πολιτιστικών κέντρων παλαιάς εθνικής οδού σε πίστες αεροδρομίων