• emo.gr
  • emollient
  • Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα
Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος

Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα, αποκαλύπτει δημοσκόπηση σε πανελλαδικό δείγμα πέντε ατόμων, που έγινε για λογαριασμό του emo.gr.

Βασικό στοιχείο είναι η αδιακρισία, καθώς το φιλοθεάμον κοινό, ρέπει με μανία προς τα κουτσομπολιά, ειδικά όσο αυτά αφορούν τις ζωές, τους γάμους,, τα βαφτίσια και τους χωρισμούς των άλλων.

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος.

Η υπόθεση εργασίας που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια, έμπλεα αυθεντικής και ασυγκράτητης περιέργειας,  αφορούν το μείζον ζήτημα του πως αισθάνεται κανείς όταν παντρεύεται η πρώην σύζυγος.

Απαγορεύεται να έχει συναισθήματα που να μην τα μοιράζεται με τους φανς.

Παράλληλα, όλο αυτό είναι και μια έμμεση προτροπή να φανεί κουλ, πολιτισμένος και φουλ στην ορθότητα.

Αλλά δεν αρκεί: πρέπει να πει τι ήξερε, από πότε το γνώριζε και γιατί δεν είπε τίποτα και 29 κουτσομπόλες έμειναν άεργες σε αυτό το διάστημα.

Στα συμπεράσματα της δημοσκόπησης γίνεται σαφές πως το ξεβλάχεμα είναι σαν τα Κύθηρα: ποτέ δεν το βρούμε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ήττα για την επίσημη αγαπημένη από τη Ρουμανία. Προχωράμε, πάμε παρακάτω!
  • Μπερναμπέου με 53 χιλιάδες θέσεις θα γίνει το Καραϊσκάκης
  • Εiναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες: Πόλεμος κλιματιστικών στη Γαλλία. Ξύλο, ουρές και άδεια ράφια. Έσπασαν τις πόρτες καταστήματος. Που να πέρναγαν και Μνημόνια!
  • Οι βετεράνοι του Βελγίου έκαναν μια μυθική, μια τρελή ανατροπή κόντρα στη Σενεγάλη με Λουκάκου και Τίλεμανς: 3-2 στην παράταση, ενώ στο 85΄το σκορ ήταν 0-2