• emo.gr
  • emollient
  • Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα
Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος

Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα, αποκαλύπτει δημοσκόπηση σε πανελλαδικό δείγμα πέντε ατόμων, που έγινε για λογαριασμό του emo.gr.

Βασικό στοιχείο είναι η αδιακρισία, καθώς το φιλοθεάμον κοινό, ρέπει με μανία προς τα κουτσομπολιά, ειδικά όσο αυτά αφορούν τις ζωές, τους γάμους,, τα βαφτίσια και τους χωρισμούς των άλλων.

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος.

Η υπόθεση εργασίας που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια, έμπλεα αυθεντικής και ασυγκράτητης περιέργειας,  αφορούν το μείζον ζήτημα του πως αισθάνεται κανείς όταν παντρεύεται η πρώην σύζυγος.

Απαγορεύεται να έχει συναισθήματα που να μην τα μοιράζεται με τους φανς.

Παράλληλα, όλο αυτό είναι και μια έμμεση προτροπή να φανεί κουλ, πολιτισμένος και φουλ στην ορθότητα.

Αλλά δεν αρκεί: πρέπει να πει τι ήξερε, από πότε το γνώριζε και γιατί δεν είπε τίποτα και 29 κουτσομπόλες έμειναν άεργες σε αυτό το διάστημα.

Στα συμπεράσματα της δημοσκόπησης γίνεται σαφές πως το ξεβλάχεμα είναι σαν τα Κύθηρα: ποτέ δεν το βρούμε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄