• emo.gr
  • emollient
  • Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα
Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος

Θέλουμε “δουλίτσα” ακόμη στο ξεβλάχεμα, αποκαλύπτει δημοσκόπηση σε πανελλαδικό δείγμα πέντε ατόμων, που έγινε για λογαριασμό του emo.gr.

Βασικό στοιχείο είναι η αδιακρισία, καθώς το φιλοθεάμον κοινό, ρέπει με μανία προς τα κουτσομπολιά, ειδικά όσο αυτά αφορούν τις ζωές, τους γάμους,, τα βαφτίσια και τους χωρισμούς των άλλων.

Μια αδιακρισία για τα τεκταινόμενα και μια υποκρισία ενδιαφέροντος.

Η υπόθεση εργασίας που συγκέντρωσε τα περισσότερα σχόλια, έμπλεα αυθεντικής και ασυγκράτητης περιέργειας,  αφορούν το μείζον ζήτημα του πως αισθάνεται κανείς όταν παντρεύεται η πρώην σύζυγος.

Απαγορεύεται να έχει συναισθήματα που να μην τα μοιράζεται με τους φανς.

Παράλληλα, όλο αυτό είναι και μια έμμεση προτροπή να φανεί κουλ, πολιτισμένος και φουλ στην ορθότητα.

Αλλά δεν αρκεί: πρέπει να πει τι ήξερε, από πότε το γνώριζε και γιατί δεν είπε τίποτα και 29 κουτσομπόλες έμειναν άεργες σε αυτό το διάστημα.

Στα συμπεράσματα της δημοσκόπησης γίνεται σαφές πως το ξεβλάχεμα είναι σαν τα Κύθηρα: ποτέ δεν το βρούμε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Συμβιβάστηκε τελικά η Κυβέρνηση με το (μη) ασυμβίβαστο βουλευτή- Υπουργού στην πρόταση αναθεώρησης του Συντάγματος
  • Ο Ανεστίδης που τον βγάλανε στα μανταλάκια δεν έχει καμία συμμετοχή στο σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ: όλα νόμιμα και οι επιδοτήσεις και η περιουσία του. Κάποιοι εκτίθενται χοντρά;
  • Έκλεισε στον Άρη ο Σπανούλης, για να τον ξανακάνει Αυτοκράτορα
  • Ώρα τελικών στο μπάσκετ: αμφίρροπη σειρά, μεγαλύτερο κίνητρο έχει ο ΠΑΟ, να διαχειριστεί τα συναισθήματα του θέλει ο Ολυμπιακός