• emo.gr
  • emollient
  • Αλλαγή Άρη στα κάδρα των Υπουργείων
Αλλαγή Άρη στα κάδρα των Υπουργείων

για το εννιαήμερο ως τη λήξη των εκλογών, η φιγούρα του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα αντικαταστήσει τον Αθανάσιο Κλάρα

Αλλαγή Άρη στα κάδρα των Υπουργείων αποφάσισε ομόφωνα η εκτελεστική επιτροπή της πολιτικής σκοπιμότητας του διαρκούς συμβουλίου του προεκλογικού αγώνα του ΣΥΡΙΖΑ.

Από τον αρχηγό των ατάκτων, στον αρχηγό των εκτάκτων, αυτών που αυτοβούλως προσέρχονται σε βοήθεια των αναξιοπαθούντων πολιτικά.

spirtzis_velouxa

Στην απόφαση ακούγεται πως αντιτίθεται σθεναρά ο Υπουργός Υποδομώ,  Χρήστος Σπίρτζης , που αντιπρότεινε να δοθεί το όνομα του κυρίου Σπηλιωτόπουλου σε μια στάση του Μετρό Θεσσαλονίκης.

Οι καλοί φίλοι όμως,  στα δύσκολα φαίνονται. Ομοίως και οι καλοί εχθροί: βαζουν ένα χεράκι, λένε μια καλή κουβέντα, ψάχνουν τους κοινούς τόπους, κάνουν μια δήλωση αιρετική, που να σηκώνει πολλές ερμηνείες και αμαρτίες.

Έτσι για το εννιαήμερο ως τη λήξη των εκλογών, η φιγούρα του Άρη Σπηλιωτόπουλου θα αντικαταστήσει τον Αθανάσιο Κλάρα.

Βρέθηκε μάλσιτα και το κατάλληλο σκίτσο και θα είναι το κάτωθι, σύμφωνα με το αποκαλυπτικό, αποκλειστικό, απορρυπαντικό μας ρεπορτάζ.

spilioto

Στην ίδια  συνεδρίαση αποφασίστηκε και οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, να υποστούν επεξεργασία  για να εμφανιστεί ο σωστός Άρης.

genetpolakis

Αφήστε που σκιάζονται τα στελέχη με τον Βελουχιώτη να τους κοιτά να τρώνε τον αγλέορα στα πλαστικά πιάτα πάνω στο οβάλ γραφείο.

Νιώθουν τύψεις που αυτόν τον έτρωγε η πείνα και η ψείρα στο βουνό.

Κοτόπουλο πάλι δεν έτρωγε κανείς στα τσιμπούσια και έμενε, μιας και όλοι ήξεραν πως ο Άρης διέταξε να εκτελέσουν έναν στρατιώτη του ΕΛΑΣ που έκλεψε, έψησε και έφαγε μια κότα ενός χωρικού.

Για αντίμετρα η Πειραιώς εξετάζει να βγάλει διαταγή προς τις τοπικές: μήτε ψωμί, μήτε νερό, μήτε σολομό με εστραγκόν και θυμάρι, στον Σπηλιωτόπουλο τον Άρη.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι φέρονται να πήγαιναν να γίνουν “οι επίσημοι αγαπημένοι” του μπάσκετ και του στοιχήματος
  • Η ΕΟΝ γίνεται Nova TV αφού η Cosmote έγινε Magenta. Απομένει το Netflix να γίνει Ertflix ή ίσως Tenflix και η ΔΕΗ “δεν βλέπεις τίποτα με αυτούς τους λογαριασμούς”
  • Δεσμεύονται τα περιουσιακά στοιχεία του Καμπούρη. Φορτώθηκαν στην καμπούρα του Δημοσίου
  • Ο Καπετάνιος, ο ιστορικός ηγέτης του ΠΑΟ, με 20 χρόνια στο τιμόνι του, αναχώρησε για τις αιώνιες θάλασσες