• emo.gr
  • emollient
  • Εντατικά μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου ξεκίνησε η Βάνα Μπάρμπα
Εντατικά μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου ξεκίνησε η Βάνα Μπάρμπα

Είναι καταχρηστική η ερμηνεία της παραγράφου 2 του άρθρου 41 του Συντάγματος στην παρούσα συγκυρία, σύμφωνα με τη Βάνα.

Δεν θα είναι μια ακόμη υποψηφιότητα σελέμπριτυ.

Η Βάνα Μπάρμπα έχει πάρει πολύ σοβαρά τη διαφαινόμενη πολιτική της καριέρα και την πιθανότητα να αποτελεί αυτή στη νέα Βουλή τον νέο Ευάγγελο Βενιζέλο, ήτοι να παίξει το ρόλο του συνταγματολόγου.

Για το λόγο αυτό κάνει εντατικά μαθήματα Συνταγματικού Δικαίου, στα οποία σύμφωνα με τις πληροφορίες είναι ιδιαιτέρως επιμελής.

Για παράδειγμα έχει απορία, γιατί όταν κάποιος χάσει στις ευρωεκλογές, επικαλείται εθνικό λόγο και πάει σε εθνικές χωρίς να οριστεί υπηρεσιακή Κυβέρνηση.

Είναι καταχρηστική η ερμηνεία της παραγράφου 2 του άρθρου 41 του Συντάγματος στην παρούσα συγκυρία, σύμφωνα με τη Βάνα.

Όπως καταλαβαίνετε, το ΚινΑλ βρήκε εισηγητή για την ολοκλήρωση της συνταγματικής αναθεώρησης.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄