• emo.gr
  • emollient
  • Υποψήφιος για τη Βουλή των Εφήβων ο Πάνος Καμμένος
Υποψήφιος για τη Βουλή των Εφήβων ο Πάνος Καμμένος

Σκοπός της εύστοχης και πρωτοποριακής κίνησής του είναι να μάθουν μπαλίτσα οι νέοι και πως ο αρχηγός των ΑνΕλ κατά τη θητεία του, κουλάντρισε ΗΠΑ, ομόδοξη Ρωσία, ετερόδοξο Κατάρ, παραδόπιστη Τουρκία.

Με ανανεωμένο look, φωνή σταθερή και με σιγουριά, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε πως δεν θα κατέβει στις εθνικές εκλογές, θέτοντας ως πρώτο στόχο να είναι στην επόμενη Βουλή των Εφήβων.

Σκοπός της εύστοχης και πρωτοποριακής κίνησής του είναι να μάθουν μπαλίτσα οι νέοι και πως ο αρχηγός των ΑνΕλ κατά τη θητεία του, κουλάντρισε ΗΠΑ, ομόδοξη Ρωσία, ετερόδοξο Κατάρ, παραδόπιστη Τουρκία.

Να μάθουν οι νέες γενιές πως απέτρεψε μια γερμανική Ευρώπη και έτσι σήμερα η ΕΕ έχει ως κυρίαρχη δύναμη την Ελλάδα.

Μπορεί να μη φαίνεται με γυμνό μάτι, αλλά όλοι στη λέσχη Μπίλντεμπεργκ και στη λέσχη του Θανάση στις Κουκουβάουνες, το ξέρουν.

Συνεχίζει την άμυνα o αρχηγός των ΑνΕλ ενάντια στη λαίλαπα του Σόρρος και των εξωνημένων δημοσιογράφων.

Να μη χαλαρώσουν, του έχει “λοκάρει”.

Αναγνώρισε παράλληλα τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και της ΝΔ, είναι βέβαιος πως ο κόσμος ψήφισε για πολιτική αλλαγή και ευχήθηκε καλό βόλι.

Χρειάζεται χρόνο ο ίδιος για να εκπονήσει ένα νέο σχέδιο για την ευημερία και για να φέρει πίσω τους νέους της Ελλάδος που μετανάστευσαν.

Θα επανιδρύσει πολιτικό κίνημα εν καιρώ, προς το παρόν πάει για μπάνια γιατί έχει καλό καιρό.

Μετά από 27 χρόνια, ακολουθεί την σερούλα του στο στρατό,  τον Ευ. Βενιζέλο, και βγαίνει κι αυτός για λίγο εκτός, να κάτσει στον πάγκο, να συνομιλήσει με την εξέδρα και ασφαλώς να οραματιστεί το μέλλον για τις επόμενες γενιές.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Εκεί στη ΓΣΕΕ γιατί δεν εκλέγουν δια βοής, άπαξ & ισόβια τον Πρόεδρο να αποφεύγουν και τα διαδικαστικά;
  • Ο χανταϊός δεν πρόκειται να κάνει καριέρα με τέτοιο όνομα. Από εκεί και πέρα 35Κ για κρουαζιέρα παρέα με τους αρουραίους, είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή
  • Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη (όπως χαρακτηριστικά έγραψε) ο πρώην Υπουργός Χάρης Καστανίδης
  • Αίφνης ανακάλυψαν 45 δις παραοικονομία (εκτίμηση στο 21% του ΑΕΠ). Με την Αγία Οικοδομή δεν τα έβαλε ποτέ κανείς