• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Η φόρμα του Πάνου στενεμένη;
Η φόρμα του Πάνου στενεμένη;

Παραλειπόμενα από την επίσκεψη Κυριάκου Μητσοτάκη στο Πεντάγωνο

Ξάφνιασε τους πάντες ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν ρώτησε τον Αρχηγό τι τον κρατά ξύπνιο τα βράδια. Και συμπλήρωσε: “και μη μου πείτε το κορίτσι σας ή πως φάγατε πολύ πεπόνι, γιατί έχω δει -γιατί να το κρύψομεν άλλωστε- την Αλίκη στο Ναυτικό.

Με την αφοπλιστική αυτή ερώτηση και διευκρίνιση, οι Αρχηγοί τα είπαν όλα, αν και είχαν προαποφασίσει να κρατήσουν το στόμα τους ερμητικά κλειστό.

Πήρε και το Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάταξης, αν και είναι γνωστό που είχε υπηρετήσει και με ποιους (Βλάχο, Ντάλας, Πλαπούτα, Χλαπάτσα κτλ).

Του δώρισαν ακόμη μια φόρμα πιλότου με όλα τα διακριτικά και ο Πρωθυπουργός ρώτησε αν είναι του Πάνου στενεμένη, αλλά του απάντησαν όχι διακριτικά, είναι καινούργια και αχρησιμοποίητη.

Αυτό που δεν έγινε γνωστό είναι πως είναι έτοιμα τα σχέδια για την κατάληψη των Ινδιών, καθώς η Ελλάς επί Μητσοτάκη θα γίνει η χώρα των τριών Ηπείρων και των επτά θαλασσών.

Θα πετάξει όχι μόνο με F-16, αλλά και με F-35, τα οποία αφού δεν τα δίνουν στους Τούρκους πρέπει να βρουν αγοραστή.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Στα μεταγραφικά νέα έχουμε πάρει τόσους παίκτες από τη Ρίο Άβε που δύσκολα θα φτιάχνουν 11άδα
  • Προτάσεις συνταγματικής αναθεώρησης ή άλλα λόγια να αγαπιόμαστε σε μια εμφανή προσπάθεια αλλαγής ατζέντας
  • Λάθος εταιρεία έσπασαν: τίποτα δε δουλεύει σωστά σε αυτή τη χώρα, ούτε τα μπάχαλα
  • Αίαντας Αμστελοδάμου – Ολυμπιακός Πειραιώς 1-2: είναι τρελός ο Ιρανός και ακόμη πιο μουρλός ο κοντός που κάρφωσε κεφαλιά μέσα στα θηρία