• emo.gr
  • emollient
  • Ο Πλανητάρχης που ποτέ δεν είπε πως έδινε εντολές στη NASA
Ο Πλανητάρχης που ποτέ δεν είπε πως έδινε εντολές στη NASA

Σε μια γλώσσα σαν την ελληνική άλλο πράγμα η σοβαρότητα, άλλο ο σοβαροφάνεια, άλλο το καλαμπούρι, άλλο η πλάκα, άλλο ο χαβαλές, άλλο ο βαλές, άλλο η ιλαρότητα και άλλο η ιλαρά.

Ο Πλανητάρχης ποτέ δεν είπε πως έδινε εντολές στη NASA.

Και ψάξτε το όσο θέλετε.

Σε μια γλώσσα σαν την ελληνική άλλο πράγμα η σοβαρότητα, άλλο ο σοβαροφάνεια, άλλο το καλαμπούρι, άλλο η πλάκα, άλλο ο χαβαλές, άλλο ο βαλές, άλλο η ιλαρότητα και άλλο η ιλαρά.

Αν οι Νεοέλληνες τα έχουν κάνει όλα μπουγάδα, ρούχα μαζί που πλύθηκαν και έχουνε γίνει ροζ, δε φταίει ούτε ο Μπουγάς, ούτε ο Ρουβάς.

Και είμαστε άξιοι της τύχης μας μιας και ακόμη ουδείς βράβευσε τον Τάσο.

Γιατί άραγε;

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Είναι σχεδόν βέβαιη η αναβάθμιση των κατηγοριών για τους δήθεν γιατρούς. Το όλο θέμα όμως θα πάει για υποβάθμιση τις επόμενες μέρες γιατί έχει εκτεθεί το “σύστημα”
  • Μπήκε στην μικροπολιτική ατζέντα και η Τούνη. Έπονται οι “Ούνοι”
  • Η νίκη του AfD στη Σαξονία επαναφέρει τη Γερμανία στις εργοστασιακές της ρυθμίσεις. Οι τωρινές γενιές Γερμανών δεν ντρέπονται όπως οι προηγούμενες για τις ναζιστικές θηριωδίες
  • Μετά τον Τζολάκη και ο Μουζακίτης στη Χαλ. Έγινε πρόταση και στον Τσουκαλά, αλλά αυτός δε φεύγει με τίποτα