• emo.gr
  • Emotive
  • Συνελήφθη το πρωί στο Ελ. Βεν. ο πρωταίτιος του πραξικοπήματος του 1967
Συνελήφθη το πρωί στο Ελ. Βεν. ο πρωταίτιος του πραξικοπήματος του 1967

Ακόμη μια μεγάλη επιτυχία μετά τη σύλληψη του Λιβανέζου αεροπειρατή σημείωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Ακόμη μια μεγάλη  επιτυχία μετά τη σύλληψη του Λιβανέζου αεροπειρατή σημείωσε η ΕΛ.ΑΣ.

Συνελήφθη το πρωί στο αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος ο Γιώργος Παπαδόπουλος, 100 ετών, με καταγωγή από την Αχαΐα, σύμφωνα με το διαβατήριο του.

Ήλθε με πτήση προερχόμενη από την Αντίς Αμπέμπα της Αιθιοπίας και θα έπαιρνε το αεροπλάνο για Νέα Υόρκη.

Στον έλεγχο των διαβατηρίων χτύπησε κόκκινο και αμέσως συνελήφθη. Φορούσε τραγιάσκα και έφερε μαύρα γυαλιά ηλίου.

Διαμαρτυρήθηκε, λέγοντας πως πρόκειται για συνωνυμία, αλλά δε μασάνε από τέτοια τα λαγωνικά των αρχών ασφαλείας.

Επιβάρυνε περισσότερο τη θέση του λέγοντας πως ο αυτοαποκαλούμενος  και “αρχηγός της Επανάστασης” έχει αποβιώσει το 1999, είκοσι χρόνια πριν.

“Και που το έμαθες εσύ μέσα στη ζούγκλα που ήσουν”, τον αποστόμωσε ο αξιωματικός υπηρεσίας.

Όλα τα δεδομένα εξετάζονται από τις αρμόδιες αρχές, συμπεριλαμβανομένης της περίπτωσης να πρόκειται για μετεμψύχωση.

Φυσιογνωμικά ο συλληφθείς δε μοιάζει με τον πρωταίτιο, αλλά ενδέχεται να έχει υποβληθεί σε πλαστικές.

Εξετάζεται και η περίπτωση να συμμετείχε και στην αεροπειρατεία της TWA του 1985, καθώς υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία πως πέρασε εκείνη τη χρονιά από τη Μέση Ανατολή.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Εκεί στη ΓΣΕΕ γιατί δεν εκλέγουν δια βοής, άπαξ & ισόβια τον Πρόεδρο να αποφεύγουν και τα διαδικαστικά;
  • Ο χανταϊός δεν πρόκειται να κάνει καριέρα με τέτοιο όνομα. Από εκεί και πέρα 35Κ για κρουαζιέρα παρέα με τους αρουραίους, είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή
  • Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη (όπως χαρακτηριστικά έγραψε) ο πρώην Υπουργός Χάρης Καστανίδης
  • Αίφνης ανακάλυψαν 45 δις παραοικονομία (εκτίμηση στο 21% του ΑΕΠ). Με την Αγία Οικοδομή δεν τα έβαλε ποτέ κανείς