• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Τα λιγουρεύονται όλα οι επενδυτές
Τα λιγουρεύονται όλα οι επενδυτές

Χθες βράδυ πέρασαν την Ειδομένη και τώρα είναι μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου, το οποίο ζήτησαν να γίνει πέλετ, για να είναι πιο εμπορεύσιμο.

Νέο αναπτυξιακό νόμο και ιδιωτικοποιήσεις με τη σέσουλα.

Δεν μπορούν να περπατήσουν οι επενδυτές από τον συνωστισμό.

Έχουν ήδη καταφθάσει από ΗΠΑ-Κίνα-Μερσίνα, Αγγλία-Ερυθραία και Νέα Γουινέα.

Ένα γκρουπ επενδυτών ήταν να έρθει με την Τόμας Κουκ, αλλά μετά τα γεγονότα έρχεται σιδηροδρομικώς.

Χθες βράδυ πέρασαν την Ειδομένη και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι μεταξύ Τιθορέας και Λιανοκλαδίου, το οποίο ζήτησαν να γίνει πέλετ, για να είναι πιο εμπορεύσιμο.

Τα λιγουρεύονται όλα οι επενδυτές που κάνουν ουρά: από Σύνταγμα και φτάνουν στην Κατεχάκη προς το παρόν.

Και θέλουν τα πάντα: Αεροδρόμια, λιμάνια, δρόμους, ηλεκτρισμό, νερά, τηλεπικοινωνίες, κινητές άμμους, στέρνες, χώμα κατουρημένο από σέτερ, καστανόχωμα-σκοινόχωμα και ήδη έχουν προτείνει μια ολοκληρωμένη βιομηχανική επένδυση στα Άσπρα Χώματα.

Θα ενώσουν τις Κυκλάδες οδικώς, θα αγοράσουν τα σκουπίδια μας όσο-όσο, θέλουν τα βουνά, θέλουν τα φαράγγια, θέλουν τις λαγογαμίστρες (και άντε μετά να βρουν καβάτζα να κάνουν έρωτα οι παντέρμοι).

Είναι τέτοιος ο επενδυτικός παροξυσμός που ήδη ο διεθνής Τύπος μιλά για το νέο Ελντοράντο στη νότια απόληξη της Βαλκανικής.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον δείχνουν για τους παρακείμενους στις Εθνικές Οδούς αγρούς,  τα πάρκινγκ, τα πάρκα, το Πεδίο του Άρεως, τον Υμηττό με τους Αρειανούς εξωγήινους, τις πετρελαιοπηγές της Άνω Μουσουνίτσας, για το φυσικό αέριο της Καρδιτσομαγούλας, τις μακέτες του Μετρό Πτολεμαΐδας, ενώ ψάχνουν κοιλάδα για να δημιουργήσουν μια Σίλικον Βάλεϋ εκ του μηδενός.

Να έχουν όμως υπόψη τους πως αρχαία δεν πουλάμε.

Μόνο επενδυτικές Οδύσσειες στα Νέα Ελληνικά.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Δεινός διπλωμάτης ο Ντόναλντ: συμφωνία ή τα τινάζει όλα στον αέρα κυριολεκτικά (υποδομές, νησιά, σταθμούς ηλεκτρικής ενέργειας, πετρελαιοπηγές)
  • “Καμιά φορά λέω να αλλάξω ουρανό μα δεν υπάρχουν δρόμοι”: έφυγε η πληρέστερη Ελληνίδα τραγουδίστρια
  • Πάντως για “ολοκληρωτικά ηττημένοι” οι Ιρανοί, πολλές ζημιές κάνουν στα “σιδερένια πουλιά” των ΗΠΑ: 300 μύρια το Awacks που σαραβάλιασαν, δεν έχει γίνει γνωστό αν είχε βγάλει προβληματάκια πιο πριν
  • Πήγε να αποκλιμακωθεί έστω λίγο ο πόλεμος στη Μέση Ανατολή και τότε εμφανίστηκαν και οι Χούθι λες και δεν είναι αρκετοί τρελοί στο πεδίο με πυραύλους και μαχητικά