• emo.gr
  • emollient
  • Μόνο πρόβες και ηχογραφήσεις έκανε στην Columbia o Υφυπουργός
Μόνο πρόβες και ηχογραφήσεις έκανε στην Columbia o Υφυπουργός

Δεν βγήκε το LP, γιατί τον αδίκησαν τα κυκλώματα και το σουξέ “το ψωμί της ξενιτιάς” το είπε τελικά ο Καζαντζίδης.

Μόνο πρόβες και ηχογραφήσεις έκανε στην Columbia o Υφυπουργός …Γιοματάρης (από πτυχία).

Δεν βγήκε ποτέ το LP που δούλευε ακατάπαυστα, έμεινε στο demo, καθώς τον αδίκησαν τα κυκλώματα της μουσικής βιομηχανίας και το τεράστιο την εποχή εκείνη σουξέ “το ψωμί της ξενιτιάς” το είπε τελικά ο Καζαντζίδης.

Όμως του έμεινε το μεράκι και έτσι ασχολήθηκε επί μακρόν και με δάκρυ πικρόν για τον απόδημο ελληνισμό.

Όσοι είχαν την τύχη να τον ακούσουν να άδει το ρεφραίν, είπαν τύφλα να έχει ο Στελάρας:

“Κλέφτρα ξενιτιά, τα παλικάρια κλέβεις
μάγισσα κακιά, με τα λεφτά μαγεύεις
πάντα μ’ απονιά, χωρίζεις μάνες και παιδιά”

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Υφυπουργό και το βιογραφικό του και τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται είναι μόνο για μικροκομματική εκμετάλλευση μιας παρεξηγήσεως, παρανοήσεως, παρατηρήσεως.

“Κι αν χιονίζει και αν βρέχει το αγριολούλουδο αντέχει” σιγομουρμουρίζει ο Υφυπουργός στο γραφείο του, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ή μήπως όχι;

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μετά τα Φώτα θα λυνόταν το αγροτικό διαβεβαίωναν κυβερνητικοί παράγοντες: βουλωμένο γράμμα διαβάζουν θα πείτε, αλλά λάθος είναι, πιο σωστό το “δεν κόβουν ούτε με βαλέ”
  • Μπλέξαν οι γραμμές μας, μπλέξαν οι γραμμές: θα βρει η …υπηρεσία τι έγινε με τις συχνότητες, καταπληκτικό είναι πως τώρα ανακαλύψαμε πως θέλει εκσυγχρονισμό το σύστημα
  • Παγκόσμιο φρενοκομείο: η φόρμα που φορούσε ο Μαδούρο όταν συνελήφθη έγινε sold out
  • Όφη και Ολυμπιακός παίζουν για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς. Τηρήθηκε το έθιμο των επεισοδίων στις μετακινήσεις οπαδών εκτός έδρας