• emo.gr
  • emollient
  • Μόνο πρόβες και ηχογραφήσεις έκανε στην Columbia o Υφυπουργός
Μόνο πρόβες και ηχογραφήσεις έκανε στην Columbia o Υφυπουργός

Δεν βγήκε το LP, γιατί τον αδίκησαν τα κυκλώματα και το σουξέ “το ψωμί της ξενιτιάς” το είπε τελικά ο Καζαντζίδης.

Μόνο πρόβες και ηχογραφήσεις έκανε στην Columbia o Υφυπουργός …Γιοματάρης (από πτυχία).

Δεν βγήκε ποτέ το LP που δούλευε ακατάπαυστα, έμεινε στο demo, καθώς τον αδίκησαν τα κυκλώματα της μουσικής βιομηχανίας και το τεράστιο την εποχή εκείνη σουξέ “το ψωμί της ξενιτιάς” το είπε τελικά ο Καζαντζίδης.

Όμως του έμεινε το μεράκι και έτσι ασχολήθηκε επί μακρόν και με δάκρυ πικρόν για τον απόδημο ελληνισμό.

Όσοι είχαν την τύχη να τον ακούσουν να άδει το ρεφραίν, είπαν τύφλα να έχει ο Στελάρας:

“Κλέφτρα ξενιτιά, τα παλικάρια κλέβεις
μάγισσα κακιά, με τα λεφτά μαγεύεις
πάντα μ’ απονιά, χωρίζεις μάνες και παιδιά”

Αυτή είναι η αλήθεια για τον Υφυπουργό και το βιογραφικό του και τα υπόλοιπα που γράφονται και λέγονται είναι μόνο για μικροκομματική εκμετάλλευση μιας παρεξηγήσεως, παρανοήσεως, παρατηρήσεως.

“Κι αν χιονίζει και αν βρέχει το αγριολούλουδο αντέχει” σιγομουρμουρίζει ο Υφυπουργός στο γραφείο του, αλλά το θέμα θεωρείται λήξαν.

Ή μήπως όχι;

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ήττα για την επίσημη αγαπημένη από τη Ρουμανία. Προχωράμε, πάμε παρακάτω!
  • Μπερναμπέου με 53 χιλιάδες θέσεις θα γίνει το Καραϊσκάκης
  • Εiναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες: Πόλεμος κλιματιστικών στη Γαλλία. Ξύλο, ουρές και άδεια ράφια. Έσπασαν τις πόρτες καταστήματος. Που να πέρναγαν και Μνημόνια!
  • Οι βετεράνοι του Βελγίου έκαναν μια μυθική, μια τρελή ανατροπή κόντρα στη Σενεγάλη με Λουκάκου και Τίλεμανς: 3-2 στην παράταση, ενώ στο 85΄το σκορ ήταν 0-2