• emo.gr
  • emollient
  • Το FB κατεβάζει τις σελίδες των χρηστών που δε δημοσίευσαν…
Το FB κατεβάζει τις σελίδες των χρηστών που δε δημοσίευσαν…

Όσοι μάλιστα απέφυγαν να σχολιάσουν κιόλας θα τιμωρούνται με

Με μια αιφνιδιαστική κίνηση, από αυτές που κάνει ο Μαρκ για να μας υποκλέψει τα προσωπικά και δη τα ευαίσθητα δεδομένα μας, το FB κατεβάζει τις σελίδες των χρηστών που δε δημοσίευσαν την αφίσα κατά των αμβλώσεων.

Όσοι μάλιστα απέφυγαν να σχολιάσουν κιόλας θα τιμωρούνται με έξι μήνες μπανάρισμα ως ισαποστάκηδες.

Η κατηγορία των χρηστών που πήρε θέση για τις εκτρώσεις και παράλληλα δημοσίευσε και το απαγορευτικό κείμενο για τα προσωπικά δεδομένα, θα εμφανίζεται πρώτη στο newsfeed μετά από κατάλληλη επεξεργασία του αλγορίθμου, του λογαρίθμου και της αυτόματης τιμολογιακής αναπροσαρμογής.

Τέλος το FΒ ανακοίνωσε πως δε θα υποκλέψει τα δεδομένα των χρηστών, που δίνουν τρεις ή και παραπάνω φορές αναφορά τη μέρα στο μέσο (τι κάνουν, που τρώνε, τι πίνουν, που (δεν) πήγαν εκδρομή, τι γίνεται με τα κιλά τους, το σκύλο τους, τη γάτα τους) .

Και αυτό διότι σέβεται το δικαίωμα των χρηστών στην ιδιωτικότητα.

Από εκεί και πέρα όλοι πρέπει να σέβονται τις πολιτικές του μέσου και να διαλέξουν μια (άλλη) virtual ζωή, από αυτή που συνήθως λένε πως έχουν.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Εκεί στη ΓΣΕΕ γιατί δεν εκλέγουν δια βοής, άπαξ & ισόβια τον Πρόεδρο να αποφεύγουν και τα διαδικαστικά;
  • Ο χανταϊός δεν πρόκειται να κάνει καριέρα με τέτοιο όνομα. Από εκεί και πέρα 35Κ για κρουαζιέρα παρέα με τους αρουραίους, είναι κάπως τσιμπημένη η τιμή
  • Παραιτήθηκε από το ΠΑΣΟΚ του Νίκου Ανδρουλάκη (όπως χαρακτηριστικά έγραψε) ο πρώην Υπουργός Χάρης Καστανίδης
  • Αίφνης ανακάλυψαν 45 δις παραοικονομία (εκτίμηση στο 21% του ΑΕΠ). Με την Αγία Οικοδομή δεν τα έβαλε ποτέ κανείς