• emo.gr
  • Emotive
  • Κιμ, έχουμε “παράσιτα”
Κιμ, έχουμε “παράσιτα”

Όποιο τέχνασμα όμως κι αν σκαρφιστεί η Δύση είναι αδύνατο να καταβάλει τον ακούραστο, τον αδάμαστο ηγέτη της Βόρειας Κορέας

Ψύχραιμα παρακολουθεί τις εξελίξεις γύρω από την οσκαρική βράβευση των νοτιοκορεάτικων παράσιτων, ο Κιμ.

Ήταν βέβαιος για το γεγονός, μιας και παράσιτα εμφανίστηκαν στις τηλεπικοινωνίες στη Βόρεια Κορέα, σε όλη τη διάρκεια της πρόβας της ομιλίας του Χοακίν Φοίνιξ, ενώ ο ηγέτης είχε αντιληφθεί όλο το προηγούμενο διάστημα, τους λόγους για τους οποίους θα πήγαινε κουβά το 1917.

Οι επιστήμονες βρήκαν τη λύση γρήγορα: παίρνεις το μηδέν και όλα επανέρχονται στις εργοστασιακές τους ρυθμίσεις.

Όποιο τέχνασμα όμως κι αν σκαρφιστεί η Δύση είναι αδύνατο να καταβάλει τον ακούραστο, τον αδάμαστο ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

Που παρά τις επίμονες παραινέσεις “πάτα το Κιμ”, δεν το πατάει και δεν την πατάει.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πιάστηκε τελικά οπλισμένος στην Πάτρα, έτοιμος να φύγει για Ιταλία ο 89χρονος που πυροβόλησε πέντε γυναίκες υπαλλήλους σε Κεραμεικό και Λουκάρεως, εκθέτοντας την ΕΛΑΣ
  • Κάτι μάθαμε και σήμερα: Οι εταιρείες security, οι οποίες αμείβονται με μύρια κάθε χρόνο από το Δημόσιο για υπηρεσίες φύλαξης, έχουν “δικαίωμα μόνο οπτικού ελέγχου”
  • Κόντρα Δούκα- Κεφαλογιάννη για τον τουρισμό, υπερτουρισμό, υποτουρισμό στην Αθήνα: να μια κουβέντα που πρέπει να γίνει με ειλικρίνεια!
  • Επίθεση οδηγού μηχανής σε 22χρονη οδηγό ΙΧ που αργούσε να παρκάρει: εγκλεισμό σε ψυχιατρείο θέλουν οι μισοί κάτοικοι Αθηνών & Περιχώρων