• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Δήλωσε παρούσα στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ η Σκάρλετ
Δήλωσε παρούσα στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ η Σκάρλετ

το φόρεμα πληροί όλα τα κριτήρια ένταξης στους 53

Τα 73α Βρετανικά Βραβεία BAFTA  (Βάφτα) 2020 πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ στο ανεξάρτητο από την ΕΕ Λονδίνο, την ώρα που το εθισμένο στην Πρέμιερ Λιγκ Πανελλήνιο έβλεπε ΠΑΟ-ΠΑΟΚ.

Η βραδιά ήταν βαθιά πολιτικοποιημένη, στα όρια της κομματικής εκμετάλλευσης γεμάτη χρώματα, αρώματα, glam και λάμψη στο κόκκινο χαλί, με πολλές celebrities να τραβάνε ζόρι για να ρίξουν τα φώτα πάνω τους.

Η Σκάρλετ Γιόχανσον, γνωστή ταξική αποστάτρια ως Σκάρλετ του Ευκλείδη, δεν είχε κανένα πρόβλημα στο να κερδίσει για ακόμη μια φορά τις εντυπώσεις

Μπορεί η 35χρονη ηθοποιός να μην απέσπασε κάποιο βραβείο, ωστόσο, έλαμψε στο red carpet, δηλώνοντας παρούσα στη διεύρυνση του ΣΥΡΙΖΑ

Συγκεκριμένα, η Σκάρλετ πραγματοποίησε μια σοφά λιτή και έντεχνα απέριττη εμφάνιση με ροζ τουαλέτα του συντρόφου Versace.

Για την ιστορία πρέπει να πούμε πως το φόρεμα πληροί όλα τα κριτήρια ένταξης στους 53: ένα αποκαλυπτικό μπούστο, μεγάλο σκίσιμο στο πόδι, sparkly κεντήματα και φτερά χωρίς πούπουλα στο τελείωμα.

Η τουαλέτα χρειάστηκε 550 ώρες για να ραφτεί, ήτοι 533 περισσότερες από την ιστορική διαπραγμάτευση.

Παρά την πολύ θετική εικόνα, απομένει να αποφασίσουν τα όργανα για το αν θα κάνουν δεκτή τη συντρόφισσα.

Διότι πάντα ελλοχεύει ο κίνδυνος αποπροσανατολισμού των κινημάτων και αλλοτρίωσης από την καπιταλιστική βιομηχανία του σινεμά.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Tο Μόρνο και την Υλίκη τα παρακολουθεί κανείς μη γεμίσουν νερό και χάσουν οι εργολάβοι τα νέα έργα υδροδότησης της Αττικής;
  • Χρησμός 1/26: Ρόζα Λούξεμπουργκ θέλετε, Ελένη Λουκά θα λάβετε
  • Επίσημη έναρξη του καρναβαλιού σήμερα 17/1/26: το λες και κανονικότητα στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας
  • Μετά την πολική φωτοβολίδα, είμαστε έτοιμοι για την ουκρανική χειροβομβίδα: το κρύο θα κρατήσει 4 μέρες, 14 μερόνυχτα οι διαμάχες των ειρηνικών μετεωρολόγων