• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Οικονομία
  • Και στην κώμη στεφάνι φορεί
Και στην κώμη στεφάνι φορεί

εδώ ολόκληρος Αντρέας επανήλθε στην TV, ασχοληθείτε με κάτι άλλο

Στων Μυκηνών την ολόμαυρη ράχη, περπατώντας η Μενδώνη μονάχη, μελετά τα λαμπρά (των Ατρείδων) παλικάρια και στην κώμη στεφάνι φορεί, γινωμένο από λίγα χορτάρια που ΄χουν μείνει στην έρημη γη.

(εντάξει άρπαξαν τα χόρτα, που τα είχαμε κόψει, μην το κάνουμε θέμα, εδώ ολόκληρος Αντρέας επανήλθε στην TV, ανοίγουν τα σχολεία στις 14, οι Τούρκοι τριγυρνούν στην υφαλοκρηπίδα μας, ασχοληθείτε με κάτι άλλο που μάθατε κι από πολιτισμό και μάλιστα αυτόν που δημιούργησαν οι Αχαιοί, που ξέρετε μόνο την Παναχαϊκή)

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Σκοτώθηκαν για μια ξαπλώστρα στη Βουλιαγμένη
  • Πρωτογενές πλεόνασμα και τελικά ταμειακό έλλειμμα στην Κεντρική Διοίκηση
  • Συνταγματική επιθεώρηση
  • Η απόφοιτος του φημισμένου online “Πανεπιστημίου” της Χονολουλού ήταν ανάλογα τον ασθενή αιματολόγος, γυναικολόγος, ογκολόγος, ολιστική, εναλλακτική και πάνω από όλα συναλλακτική: Ελλάδα 5.0, τα λαμόγια θησαυρίζουν πάνω σε ένα σαθρό πλαίσιο λειτουργίας.