• emo.gr
  • Slider
  • Σχέδιο τεσσάρων εβδομάδων: για αρχή ένας σεισμός
Σχέδιο τεσσάρων εβδομάδων: για αρχή ένας σεισμός

θα ζητήσει “αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα” αλλά στην κατά Ρουβά εκδοχή (κλείσιμο μιας πόρτας κι η αυλαία πέφτει)

Σχέδιο τεσσάρων εβδομάδων (και μετά θα απομένουν πεντέμισι) θα εξαγγείλει ο Πρωθυπουργός, μιμούμενος τον Βασιλιά της Αγγλίας Γεώργιο τον VI, όταν αυτός αποκατέστησε τα προβλήματα τραυλισμού που τον ταλαιπωρούσαν και έσωσε να βγάλει τον Λόγο του Πολέμου.

Σύνολο κρίσιμων εβδομάδων 9 1/2, όπως είναι γνωστό εδώ και χρόνια.

Για αρχή ένας σεισμός είναι επιθυμητός για να βγείτε πανικόβλητοι από τα σπίτια σας και μετά να θυμηθείτε τι ωραία που περνάτε κατ΄οίκον.

Μετά τσουνάμι για να κλειδαμπαρωθείτε μέσα. Λιμοί και καταποντισμοί δεν προβλέπονται, τουλάχιστον όχι σε αυτή τη φάση.

kim

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα δουν τα φώτα της ράμπας, ο Πρωθυπουργός θα ζητήσει “αίμα, δάκρυα κι ιδρώτα” αλλά στην κατά Ρουβά εκδοχή (κλείσιμο μιας πόρτας κι η αυλαία πέφτει)

Είναι ολοκληρωμένο το σχέδιο και λαμβάνει υπόψη του όλες τις κοινωνικές, ψυχολογικές και διαπροσωπικές παραμέτρους. Είναι τόσο δυνατό που ο Μακρόν ζήτησε από το Time να προσθέσει και τον Κυριάκο Μητσοτάκη στο εξώφυλλο, μιας και μαζί, από κοινού και αδιαίρετα θα οδηγήσουν την Ευρώπη στα πεπρωμένα της.

Ήδη λέγεται πως άρχισαν δοκιμές του μυστικού όπλου “Εγκέλαδος”.

makron

Πάμε να δούμε αναλυτικά τι θα συμβεί (εντάξει όχι και τόσο να αφήσουμε και κάτι να το πει ο ίδιος)

-Η εστίαση θα κλείνει μόλις φύγει και ο τελευταίος ναυαγισμένος πελάτης. Αν έχει προβατίνα ή πατσά θα διανυκτερεύει. Οι 65+ όταν βγαίνουν υποχρεωτικά θα κερνούν όλο το μαγαζί καφέ. Παξιμάδια και κονιάκ προαιρετικά.

-Απαγορεύονται όλες οι ομαδικές αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από το σκουός, το βόλλεϋ δωματίου, το υποβρύχιο πινγκ πονγκ, το αμερικάνικο φούτμπολ μέσα στα μέσα μαζικής μεταφοράς και το ψαροντούφεκο στην κουζίνα για να πιάνετε απαγορευμένους μεζέδες, γλυκά και καρπούς.

-Η μετακίνηση από νομό σε νομό απαγορεύεται ρητά, εκτός κι αν υπάρχει αποδεδειγμένα καψούρα σε νομό που εφάπτεται άνω των 20 χλμ με τον δικό σας. Αν είναι πιο μακρινή. αφήστε τη να βρει την τύχη της.  Όσα ζευγάρια παντρευτούν για να έχουν το προνόμιο να βλέπονται θα πάρουν επιστρεπτέα προκαταβολή, αν μάλιστα κάνουν και παιδί μέσα στο 2021 και Γέφυρα.

elies

Επίσης θα επιτρέπεται η μετακίνηση για ελαιοσυγκομιδή (για τις ελιές στο χουριό δηλαδή), μόνο που οι τσιφλικάδες θα πρέπει επιστρέφοντας να καταθέτουν το 10% του λαδιού και το 5% από τις βρώσιμες ελιές στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων. Προαιρετικά μπορούν να προσφέρουν και μια παλιά ελιά με κουφάλα για μεταφύτευση στο Δήμο τους

Τα μέτρα θα είναι ολιστικά, θα αφορούν το όλον προσδιορίζοντας τα μέρη, ενώ θα λάβουν σάρκα και οστά με έξι Πράξεις Νομοθετικού Περιεχομένου, δώδεκα εγκυκλίους, ενώ θα μας τα εξηγήσει ωραία με το ννι και με το σίγμα (και το λλι αν υπάρχει στη λέξη) ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Παραπατώντας (πρώην Παπανώτας) στο Ευρωσυριζοψηφοδέλτιο
  • Παράταση στις φορολογικές δηλώσεις πριν ξεκινήσουν καν: όλα θα κριθούν στα πέναλτι (πρόστιμα)
  • Συμπλήρωνε το μεροκάματο του στο φορτηγό ο άτυχος αστυνομικός. Οι “λαδιάρηδες” μένουν ήσυχοι, δεν κινδυνεύουν από εργατικό ατύχημα
  • Δε φτάνουν τα πρόστιμα που έπεσαν στις εισπρακτικές: χρειάζεται καθημερινή, πιεστική & πειστική επικοινωνία μαζί τους μέχρι την είσπραξη