• emo.gr
  • Σκίτσο
  • O τελικός χάρτης των εκλογών στις ΗΠΑ
O τελικός χάρτης των εκλογών στις ΗΠΑ

Όταν εμείς γράψαμε πως πρόκειται για μεγάλη νίκη Τραμπ, Πρόεδρος ο Μπάιντεν τα αμερικάνικα δίκτυα εθνικής εμβέλειας ήταν πάνω στα δέντρα και ψάχνανε τον νικητή

Όταν εμείς γράψαμε πως πρόκειται για μεγάλη νίκη Τραμπ, επόμενος Πρόεδρος ο Μπάιντεν  στις 4 μ.μ. 4/11 τα αμερικάνικα δίκτυα εθνικής εμβέλειας ήταν πάνω στα δέντρα και ψάχνανε τον νικητή.

Σε ακόμη μία αποκλειστικότητα ο τελικός χάρτης των εκλογών στις ΗΠΑ, που δείχνει ξεκάθαρα πως η Κρήτη στηρίζει ΠΑΣΟΚ και Αντρέα Παπανδρέου (άιντε που μάθαμε το Βερμόντ, το Μέριλαντ και το Ντελαγουέρ, κοιτώντας αν θα γίνουν μπλε ή κόκκινα, λησμονώντας φευ τα πράσινα κάστρα με τα οποία μεγαλώσαμε)

kriti

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Αύγουστος δεν έχει ειδήσεις: μόνο πυρκαγιές, μεταγραφές, ίσως & νέα κόμματα!
  • Τρομακτική, τεράστια και ανεξέλεγκτη η πυρκαγιά στο Πόρτο Γερμενό, ορατή από δεκάδες χιλιόμετρα μακριά, οι καπνοί και η στάχτη φτάνουν στην Πελοπόννησο
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.