• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Όχι μόνο ποδηλατόδρομο, αλλά και πίστα F1 έχει κάνει ο Μπακογιάννης στο Καρπενήσι
Όχι μόνο ποδηλατόδρομο, αλλά και πίστα F1 έχει κάνει ο Μπακογιάννης στο Καρπενήσι

Στην ορίτζιναλ φωτό γράφει και SOLO, που σημαίνει απλά πως ο καθένας πάει μόνος του με δική του ευθύνη.

Χιλιάδες shares έκανε μια ανάρτηση ποδηλατόδρομου στο Καρπενήσι και ασφαλώς είναι το Καρπενήσι κι ας λένε πως είναι φωτοσοπιά και ας ορκίζονται τα hoax πως είναι μούφα, εμείς δε μασάμε από αυτά.

Στην ορίτζιναλ φωτό γράφει και SOLO, που σημαίνει απλά πως ο καθένας πάει μόνος του με δική του ευθύνη.

Δηλαδή ξέρουν καλύτερα στο Καρπενήσι για το αν έχουν ποδηλατόδρομο, από τους χιλιάδες που έκαναν share τη σχετική είδηση;

Να έρθουμε στο προκείμενο όμως. Το Καρπενήσι έχει και πίστα για F1 όπως περίτρανα αποδεικνύει η φώτό που δημοσιεύουμε.

Και μην πει κανείς πως πρόκειται για το Καρπενήσι Λαμία, γιατί τόσες κούρμπες μόνο οι πίστες της φόρμουλα έχουν.

Κι αν κανείς περίμενε κυκλική διαδρομή είναι πολύ πίσω στις εξελίξεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Με το που φτάνουν Λαμία κάνουν αναστροφή και πάνε πίσω την πίστα.

Αυτά τα ολίγα κατατοπιστικά και ευχαριστούμε τους συντρόφους των σόσιαλ που φροντίζουν να μας ενημερώνουν αντικειμενικά και αμερόληπτα.

 

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πρωτογενές πλεόνασμα και τελικά ταμειακό έλλειμμα στην Κεντρική Διοίκηση
  • Συνταγματική επιθεώρηση
  • Η απόφοιτος του φημισμένου online “Πανεπιστημίου” της Χονολουλού ήταν ανάλογα τον ασθενή αιματολόγος, γυναικολόγος, ογκολόγος, ολιστική, εναλλακτική και πάνω από όλα συναλλακτική: Ελλάδα 5.0, τα λαμόγια θησαυρίζουν πάνω σε ένα σαθρό πλαίσιο λειτουργίας.
  • Είναι σχεδόν βέβαιη η αναβάθμιση των κατηγοριών για τους δήθεν γιατρούς. Το όλο θέμα όμως θα πάει για υποβάθμιση τις επόμενες μέρες γιατί έχει εκτεθεί το “σύστημα”