• emo.gr
  • Emotive
  • Τα επόμενα μέτρα αν δεν πιάσει και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας
Τα επόμενα μέτρα αν δεν πιάσει και η νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, μιας και τα super market θα κλείνουν στις 20:30 αντί για τις 21:00. Σε αυτό το μισάωρο γινόταν χαμός από τη βιασύνη και τα μέτρα χαλάρωναν. Ακριβώς όπως γίνεται με την ηθική μετά τις 2:00.

29 εισηγητές μέτρων προτείνουν μια επιπλέον κλιμάκωση αν τα πράγματα δεν πάνε ΄καλά και με τη νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας.

Υπάρχει μια συγκρατημένη αισιοδοξία, μιας και τα super market θα κλείνουν στις 20:30 αντί για τις 21:00. Σε αυτό το μισάωρο γινόταν χαμός από τη βιασύνη και τα μέτρα χαλάρωναν. Ακριβώς όπως γίνεται με την ηθική μετά τις 2:00.

Μια σιδερένια μπάλα στα πόδια είναι το επόμενο μέτρο, οπότε πόσο μακριά θα πάνε οι πολίτες που δε δείχνουν την απαραίτητη ατομική ευθύνη;

100 μέτρα από το σπίτι, 200; Που να πάνε, θα τους πιάσουμε.

Θα διατίθενται σε πολλά μεγέθη και χρώματα και θα αποτελέσουν το απαραίτητο αξεσουάρ των φετινών Χριστουγέννων.

sxoini

Επίσης ένα μέτρο που μπορεί να λειτουργήσει αυτοτελώς είναι τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα στην πλάτη, μιας και έχει παρατηρηθεί πως κάποιοι ακόμη κάνουν χειραψίες ή δεν πλένουν τα χεράκια τους σχολαστικά και για πάνω από 11,5 λεπτά κάθε φορά, όπως προβλέπεται.

Σε συνδυασμό με τη μπάλα θα κάνει θραύση. Θα είναι το απόλυτο κοκτέιλ που αν τηρηθεί σύμφωνα με τις οδηγίες των κατασκευαστών θα φέρει τη θετικότητα κάτω του 2 και το RO (γιατί κανείς δε μιλά ποια για αυτό;) στο 0,01.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Αν τελικά πάρει ο Ταγίπ τα F- 35, είναι αποτυχία της ελληνικής εξωτερικής πολιτικής ή φταίνε οι χρόνιες παθογένειες των διεθνών συσχετισμών; Ερώτημα
  • Γιαμπουσέλε, μεταγραφή από το τέρμα πάνω ράφι. Ο ΠΑΟ δυναμώνει, φτιάχνει ρόστερ άλλης φιλοσοφίας από τα προηγούμενα χρόνια
  • Μέσι και τα μυαλά στα μίξερ: 3-2 από 0-2 η Αργεντινή τους Φαραώ ή τη χώρα υπτίως του Αιγαίου, δηλαδή την Αίγυπτο
  • Στα μουντιαλικά νέα η Ισπανία πέρασε την Πορτογαλία και το Βέλγιο τις ΗΠΑ, που δεν θα γίνουν ποτέ Υπερδύναμη σε ό,τι παίζεται μόνο με τα πόδια