• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Κλασική Ελληνίδα μάνα
Κλασική Ελληνίδα μάνα

Πολύς ντόρος για μια δήλωση της Ντόρας

Πολύς ντόρος για μια δήλωση της Ντόρας που εκφράστηκε απλά σαν κλασική Ελληνίδα μάνα με μια ευχή για Πάσχα στο χωριό (περιφέρεια) που εννοείται πως στην ιδανική του μορφή (για τη μάνα) είναι με παιδιά, εγγόνια, πεθερικά (εξαρτάται), μπατζανάκια, κουνιάδια, αυγά, στη σούβλα αρνιά και κοκορέτσια.

Ή συνταράχθηκε το Πανελλήνιο, επειδή είπε πως αυτή θα πάει ούτως ή άλλως. Οι βουλευτές (όπως και λοιποί κρατικοί λειτουργοί) εξαιρούνται των μέτρων κατά του Covid-19 ως προς το σκέλος των μετακινήσεων.

Άρα έχουμε μια βουλευτή που θα πάει στην περιφέρεια εκλογής της το Πάσχα.

Πως πήγε ο Γιάνης στην Αίγινα (Περιφέρειας Πειραιώς & Νήσων) όντας βουλευτής  Α΄ Θεσσαλονίκης;

Δεν έχει και πολλή σχέση, δεν είναι πολύ καλό το παράδειγμα για να γίνει κατανοητό.

Τα λοιπά είναι για τη δημιουργία εντυπώσεων, οι οποίες είναι εφήμερες, κρατούν δηλαδή όσο μια εφημερία, ας είναι και 24ωρη.

Και ναι, κυρίες και κύριοι, δε θέλω να σας τρομάξω, αλλά ως απλοί πολίτες δεν έχουμε τα ίδια δικαιώματα με τους βουλευτές. Που αν δε δώσει τη συγκατάθεσή της το Σώμα σε Ολομέλεια δε διώκονται για αδικήματα που διερευνάται αν έχουν τελέσει.

Και ναι, η ζωή είναι άδικη.

Το θέμα είναι να μην αδικούμε εμείς τους εαυτούς μας.

 

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Μπόνους 70% στους ντελιβεράδες εν μέσω σφοδρής νεροποντής. Η εργοδοσία στα καλύτερα της, μην ξεχάσετε να τους δώσετε και βραβείο, να πνιγούν οι άνθρωποι για ένα μεροκάματο εν έτει 2025
  • Τα δυτικά της Αττικής προτίμησε ιδιαίτερα ο Byron. Και έγινε μπάχαλο
  • Ώρα 21:00 5/12/25: Κλειστή η στροφή από Λεωφόρο Αθηνών προς Κηφισιά ή Πειραιά. Οι γέφυρες λειτουργούν κανονικά
  • Ωραίος ο Byron: κλειστά αύριο τα σχολεία στην Αττική, στενοχωρημένα χιλιάδες παιδάκια