• emo.gr
  • Παιχνίδια Εξουσίας
  • Μπλόκα εκατέρωθεν των ελληνοβουλγαρικών συνόρων
Μπλόκα εκατέρωθεν των ελληνοβουλγαρικών συνόρων

Οι Βούλγαροι οδηγοί αποφάσισαν χθες το μεσημέρι να κλείσουν το οδόστρωμα που οδηγεί από και προς την Ελλάδα

Τεράστιες ουρές έχουν σχηματιστεί στις δύο πλευρές των ελληνοβουλγαρικών συνόρων, οι οποίες αυξάνονται όσο δεν ανοίγει ο δρόμος,εξαιτίας του αγροτικού μπλόκου στον Προμαχώνα αλλά και του αντι-μπλόκου που έχουν στήσει από την άλλη Βούλγαροι οδηγοί στα Κούλατα. Οι Βούλγαροι οδηγοί αποφάσισαν χθες το μεσημέρι να κλείσουν το οδόστρωμα που οδηγεί από και προς την Ελλάδα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τον εγκλωβισμό τους. Σύμφωνα με εκτιμήσεις της Αστυνομίας, επί ελληνικού εδάφους παραμένουν εγκλωβισμένα 800 φορτηγά και 160 Ι.Χ. αυτοκίνητα, ενώ στη βουλγαρική πλευρά βρίσκονται ακινητοποιημένα γύρω στα 1.000 φορτηγά και 500 Ι.Χ. αυτοκίνητα.

Στο μεταξύ, η Βουλγαρία ζήτησε εκ νέου από την Ευρωπαϊκή Ένωση να βοηθήσει στην άρση του αποκλεισμού των ελληνοβουλγαρικών συνόρων από Έλληνες αγρότες. Ο καθένας είναι ελεύθερος να διαμαρτύρεται, διατείνονται, αλλά αυτό δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να καταπατά το δικαίωμα της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων και αγαθών στο πλαίσιο της Ε.Ε., δήλωσε, χθες, από τις Βρυξέλλες, η αντιπρόεδρος της βουλγαρικής κυβέρνησης Μεγκλένα Κούνεβα. Ανέφερε επίσης ότι οι βουλγαρικές μεταφορικές εταιρείες έχουν υποστεί σημαντικές ζημιές από τις αγροτικές κινητοποιήσεις στα ελληνοβουλγαρικά σύνορα.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ήττα και από την Πορτογαλία για την Εθνική μπάσκετ, τα καλοκαιρινά παράθυρα δεν μας πάνε
  • Ήττα για την επίσημη αγαπημένη από τη Ρουμανία. Προχωράμε, πάμε παρακάτω!
  • Μπερναμπέου με 53 χιλιάδες θέσεις θα γίνει το Καραϊσκάκης
  • Εiναι τρελοί αυτοί οι Γαλάτες: Πόλεμος κλιματιστικών στη Γαλλία. Ξύλο, ουρές και άδεια ράφια. Έσπασαν τις πόρτες καταστήματος. Που να πέρναγαν και Μνημόνια!