- emo.gr
- Emotions
- Μια κίνηση υψηλού συμβολισμού από τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας
Ο ανθρωπισμός είναι πάνω από όλα πολιτισμός. Και η συνδρομή ανθρώπων σε δύσκολη θέση υποχρέωση της οργανωμένης Πολιτείας.
Μια χειρονομία πρακτική, μια ενέργεια υψηλού συμβολισμού,αλλά και ανθρωπισμού, έλαβε χώρα στη Λαμία το βράδυ της Πέμπτης. Ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας, Κώστας Μπακογιάννης. επισκέφθηκε τους πρόσφυγες που βρίσκονται στην είσοδο της πόλης μοιράζοντας κουβέρτες, κάλτσες και σοκολάτες για τα παιδιά. Παράλληλα, ανέλαβε το κόστος της σίτισής τους στο εστιατόριο που έχουν εγκατασταθεί. Η Περιφέρεια Στερεάς αναζητεί λύση προσωρινής στέγασης για τους ανθρώπους που ουσιαστικά εγκλωβίστηκαν στη χώρα μας, μετά το επί της ουσίας κλείσιμο των συνόρων από τους Σκοπιανούς . Επίσης κάλεσε τον Ιατρικό σύλλογο Λαμίας να παράξει ιατρική βοήθεια στους πρόσφυγες καιμετανάστες.
Ο ανθρωπισμός είναι πάνω από όλα πολιτισμός. Και η συνδρομή ανθρώπων σε δύσκολη θέση υποχρέωση της οργανωμένης Πολιτείας.
-
Η Ιστορία είναι ένας επίμονος δάσκαλος
12 ώρες 48 λεπτά ΠΡΙΝ -
Έχασε ο ΠΑΟ ή μήπως κέρδισε η Βαλένθια
6 ημέρες ΠΡΙΝ -
Υπάρχει τύχη & γκαντεμιά, ή πρόκειται για μύθο;
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ -
Apex: αξίζει να δεις τη Σαρλίζ Θερόν ως “θήραμα”;
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ