• emo.gr
  • Sport
  • Μπαρτζώκας για final-4!
Μπαρτζώκας για final-4!

Τα πάντα θα κριθούν τη Μεγάλη Τρίτη ,στο μόνο ζευγάρι του final-8 που απεδείχθη αμφίρροπο.

Αρνείται να παραδοθεί η Λοκομοτίβ! Μπορεί να έχασε την ευκαιρία στην κανονική διάρκεια να νικήσει την Μπαρτσελόνα, καθώς ο  Ναβάρο ισοφάρισε σε 76-76 2.9” πριν το τέλος κι όταν ο Ντιλέινι αστόχησε στη λήξη, ωστόσο καθάρισε το ματς στην παράταση, με το τελικό 92-80. Οι Ρώσοι ισοφάρισαν τη σειρά με τους Καταλανούς σε 2-2 και πλέον το τελευταίο εισιτήριο του Final-4 (ήδη έχουν προκριθεί ΤΣΣΚΑ, Φενέρμπαχτσε, Λαμποράλ) θα κριθεί σε πέμπτο ματς στο Κουμπάν (26/4).

Εκπληκτική απόδοση στο ματς  από τον πολύ σπουδαίο καλαθοσφαιριστή Άντονι Ράντολφ. Σταμάτησε στους 28 πόντους, πετυχαίνοντας τους 10 από τους 16 της ομάδας του στην παράταση, «καθαρίζοντας μόνος του το ματς.Άξιοι συμπαραστάτες του οι Ντιλέινι με 15 πόντους (4/13 σουτ ), 7 ασσίστ και 7 ριμπάουντ, Κλαβέρ με 17 πόντους και 10 ριμπάουντ και Σίγκλετον με 14. Από πλευράς Καταλανών, οι οποίοι πάλι δεν είχαν στη διάθεσή τους τον Ντόρσεϊ, 19 είχε ο αγέραστος Ναβάρο, 13 ο Περπέρογλου (2/7 τρίποντα) και 18 ο Τόμιτς (10/12 βολές), με τον Κροάτη να είναι αρνητικός στην άμυνα.

Η Μπαρτσελόνα έμπλεξε για τα καλά και τώρα είναι αυτή που θέλει τη νίκη εκτός έδρας. Η Λοκομοτίβ με την ελάχιστη ευρωπαϊκή εμπειρία, θα τα δώσει όλα για να κάνει την υπέρβασή της και όπως είναι φυσικό, την τρελή της πορεία προς το final-4, την πιστώνεται ο Γιώργος Μπαρτζώκας και η διοίκηση της Λοκομοτίβ που τον εμπιστεύτηκε με κλειστά μάτια.

Τα πάντα θα κριθούν τη Μεγάλη Τρίτη ,στο μόνο ζευγάρι  του final-8 που απεδείχθη αμφίρροπο.

Τα δεκάλεπτα: 19-21, 35-40, 54-51, 76-76, 82-92 (παράταση)

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ο Ζοτς επανήλθε στον ΠΑΟ, μια επιστροφή που ήταν λογικό να συμβεί. Απλά ήλθε το πλήρωμα του χρόνου και κυρίως η συγκυρία να μην έχει ομάδα ο Ομπράντοβιτς και ο Παναθηναϊκός να θέλει αλλαγή στην τεχνική ηγεσία
  • Πάει κι ο Στάρμερ: πάνε για 7ο Πρωθυπουργό μετά το Brexit οι Άγγλοι. Μνημονιάρες μόνο με 4 Π/θ βγάλαμε εμείς, για να δείτε την ποιοτική διαφορά
  • Με το καλοκαίρι θα ασχοληθεί κανείς ή όλοι με Μουντιάλ, κόμματα και εκλογές;
  • Συνθήκη των Βερσαλλιών σημαίνει ιστορικά κι άλλο πόλεμο και δώσε πόλεμο