• emo.gr
  • Χρονογράφημα
  • Και ο “εχθρός” Στουρνάρας στη διαπραγμάτευση;
Και ο “εχθρός” Στουρνάρας στη διαπραγμάτευση;

Το “προσήλθε στις διαπραγματεύσεις” να γίνει “προσήχθη”. Έτσι για την ιδεολογική συνέπεια.

Για να σώσει τα προσχήματα η Κυβέρνηση πρέπει να αλλάξει το ρήμα στις ανακοινώσεις της: το “προσήλθε στις διαπραγματεύσεις” να γίνει “προσήχθη”. Έτσι για την ιδεολογική συνέπεια ως προς τη συμμετοχή του “εχθρού” Στουρνάρα στη διαπραγμάτευση.

Πάντως παρά το ξενύχτι άκρη δεν βγήκε στις διαπραγματεύσεις. Εκτός από το φορολογικό όλα τα θέματα είναι ανοικτά, ενώ και η όποια “μεσοβέζικη” λύση εξορκίζεται.

Συνέχεια των συνομιλιών σήμερα το απόγευμα, αλλά αν προκύψουν πάλι αναβολές οι διαπραγματευτές πάνε για δεύτερο σερί ξενύχτι.

Ας έχουμε όμως υπόψη μας το “άχαστο” ρητό: “της νύχτας τα καμώματα τα βλέπει η μέρα και γελά”.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Πρωτογενές πλεόνασμα και τελικά ταμειακό έλλειμμα στην Κεντρική Διοίκηση
  • Συνταγματική επιθεώρηση
  • Η απόφοιτος του φημισμένου online “Πανεπιστημίου” της Χονολουλού ήταν ανάλογα τον ασθενή αιματολόγος, γυναικολόγος, ογκολόγος, ολιστική, εναλλακτική και πάνω από όλα συναλλακτική: Ελλάδα 5.0, τα λαμόγια θησαυρίζουν πάνω σε ένα σαθρό πλαίσιο λειτουργίας.
  • Είναι σχεδόν βέβαιη η αναβάθμιση των κατηγοριών για τους δήθεν γιατρούς. Το όλο θέμα όμως θα πάει για υποβάθμιση τις επόμενες μέρες γιατί έχει εκτεθεί το “σύστημα”