• emo.gr
  • Emotions
  • Κατέληξε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στην Τροχαία Αττικής
Κατέληξε ο αστυνομικός που αυτοπυροβολήθηκε στην Τροχαία Αττικής

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 αμέσως μετά την ενέργειά του, όπου δια σωληνώθηκε στην ΜΕΘ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς κατέληξε.

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 31χρονος αστυνομικός ο οποίος όπως όλα δείχνουν αυτοκτόνησε στον τρίτο όροφο του κεντρικού κτιρίου της στην οδό Δηλιγιάννη στις 19:00 το απόγευμα.

Ο αστυνομικός αυτοπυροβολήθηκε μπροστά στα σοκαρισμένα μάτια των συναδέλφων του, οι οποίοι δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτοκτόνησε με το υπηρεσιακό όπλο συναδέλφου του, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, του είχε αφαιρεθεί ο προσωπικός του οπλισμός.

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 401 αμέσως μετά την ενέργειά του, όπου και  διασωληνώθηκε στην ΜΕΘ, ωστόσο παρά τις προσπάθειες των γιατρών,  δυστυχώς κατέληξε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Γερμανία – Ελλάδα 0-1: σας τα έλεγε ο Κλοπ για τη “χρυσή γενιά της Ελλάδας” δεν τον ακούσατε, ιδού το αποτέλεσμα
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου