- emo.gr
- Παιχνίδια Εξουσίας
- Ξέφυγε η κατάσταση στη Βρετανία!
Δολοφονική επίθεση δέχτηκε η πολιτικός των Εργατικών Jo Cox (MP for Batley and Spen) , στο Μπρίστολ της Βρετανίας.
Δεν κατάφερε δυστυχώς να παραμείνει στη ζωή η βουλευτής.
Σε κατάσταση σοκ η κοινή γνώμη της Βρετανίας.
Δολοφονική επίθεση δέχτηκε η πολιτικός των Εργατικών Jo Cox (MP for Batley and Spen) , στο Μπρίστολ της Βρετανίας. Βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση, καθώς σύμφωνα με τις πληροφορίες φέρει πολλαπλά τραύματα.
Συνελήφθη ένας 52χρονος, ο οποίος φέρετται να φώναξε ““Britain First”. Αδιευκρίνιστα παραμένουν προς το παρόν τα αίτια της επίθεσης. Υπάρχουν μαρτυρίες ότι ενεπλάκη σε καβγά μεταξύ δύο αντρών και άλλες που αναφέρουν ότι την είδαν αιμόφυρτη πάνω στο οδόστρωμα.
Η κατάσταση στη Βρετανία ξεφεύγει και αυτή τη στιγμή οι καμπάνιες υπέρ ή όχι του Brexit περνούν σε δεύτερη μοίρα, από τη στιγμή που το δημοψήφισμα αποδεικνύεται εξαιρετικά διχαστικό.
(Ανανεωμένο)
Δεν κατάφερε δυστυχώς να παραμείνει στη ζωή η βουλευτής.
Σε κατάσταση σοκ η κοινή γνώμη της Βρετανίας.
Οι προεκλογικές εκστρατείες των υποστηρικτών και των αντιπάλων της παραμονής του Ηνωμένου Βασιλείου στην Ευρωπαϊκή Ένωση ανεστάλησαν λόγω της δολοφονίας της Τζο Κοξ.
Η Κοξ, γεννημένη στο Μπάτλεϊ, εξελέγη βουλευτής του Εργατικού Κόμματος το 2015.
Αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο του Κέμπριτζ το 1995.
-
Θα λάβουν τα όνειρα εκδίκηση
3 ώρες 39 λεπτά ΠΡΙΝ -
Εκείνοι που δεν έφυγαν ποτέ
10 ώρες 4 λεπτά ΠΡΙΝ -
“Τόλμη, περισσότερη τόλμη!”
3 ημέρες ΠΡΙΝ -
Η μάχη του Μογκαντίσου
1 εβδομάδα ΠΡΙΝ