• emo.gr
  • Emotive
  • Ανατροπή: ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν πάει στη Ν.Δ.
Ανατροπή: ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν πάει στη Ν.Δ.

Η όποια πρωτοβουλία αναληφθεί από τον Πρόεδρο της ΝΔ δεν εξαρτάται από τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο.

Είναι απολύτως τσεκαρισμένο και διασταυρωμένο: ο Πρετεντέρης δεν πάει στη Ν.Δ. τουλάχιστον αν τα αρχικά σημαίνουν “Νέα Δεξιά’.

Πηγές της Απόλλωνος ανέφεραν ότι κρατούν μια επιφύλαξη για την περίπτωση που ο ήλιος ανατείλει από τη Δύση.

Τώρα όσον αφορά την ένταξη του γνωστού δημοσιογράφου στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας, είναι μάλλον τελειωμένη υπόθεση και το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση στον “κατάλληλο χρόνο”.

Ο Γιάννης Πρετεντέρης ήταν κάποτε στο “στενό κύκλο” του Κώστα Σημίτη, προφανώς και εισέρχεται στη ΝΔ, θεωρώντας ότι αυτή φέρει πλέον το εκσυγχρονιστικό πρόσημο και αναμένεται -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να πυκνώσει τις τάξεις της και ενδεχομένως αναλάβει και κομβικό ρόλο μέσα στο κόμμα, στο πεδίο της επικοινωνίας-ενημέρωσης.

Η όποια πρωτοβουλία αναληφθεί από τον Πρόεδρο της ΝΔ δεν εξαρτάται από τις εξελίξεις στο ραδιοτηλεοπτικό τοπίο, αλλά από τις αλλαγές που προτίθεται να κάνει στη λειτουργία του κόμματος ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄