• emo.gr
  • Emotive
  • Γ.Κατρούγκαλος: καμία περίτπωση κατάργησης 13ου, 14ου μισθού
Γ.Κατρούγκαλος: καμία περίτπωση κατάργησης 13ου, 14ου μισθού

Δε δεσμεύτηκε όμως για τους υπόλοιπους δώδεκα

Καμία περίτπωση κατάργησης του  13ου και 14ου μισθού, είπε ο Υπουργός.

Δε δεσμεύτηκε όμως για τους υπόλοιπους δώδεκα.

Αν καταργηθεί ο 12ος, ή ο 5ος-6ος δε φέρει καμία ευθύνη, δεν είναι κάτι για το οποίο έχει δεσμευτεί.

Στην πράξη τα επιδόματα αδείας δίνονται από τους εργοδότες καθώς επισείουν ποινικές διώξεις αλλά οι μισθοί ακολουθούν χρονοκαθυστέρηση ολίγων μηνών, στην καλύτερη περίπτωση.

Οι καλοί λογαριασμοί εκτός του ότι κάνουν τους καλούς φίλους, μένουν πάντα απλήρωτοι, άλλωστε.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Ανεξαρτητοποιήθηκε ο ΣΥΡΙΖΑ από τον Σωκράτη Φάμελλο
  • Ναϊμέγκεν από Ολλανδία το πρώτο εμπόδιο του Ολυμπιακού για τα αστέρια. Θέλει όντως το Τσου λού ή καλά είναι και με το εξασφαλισμένο Γιουρόπα; Ερώτημα.
  • 7ος Πρωθυπουργός για τη Βρετανία σε 10 χρόνια, πόσο ακόμη θα κάτσει ο Έλλην Π/Θ που είναι ήδη επτά χρόνια; το πρόβλημα λύνεται με την απλή μέθοδο των τριών (άλλων πολιτικών)
  • Στον τελικό η Αργεντινή, στον Τούχελ το βραβείο “best tabouri 2026”. Θύμισε Προοδευτική του Σούλη Παπαδόπουλου η Αγγλία μετά το 75΄