• emo.gr
  • Emotions
  • Το γκέτο της Μόριας συνεχίζει να παράγει σκληρή εγκληματικότητα
Το γκέτο της Μόριας συνεχίζει να παράγει σκληρή εγκληματικότητα

Μετά τις λεηλασίες, τις συμπλοκές, τους βανδαλισμούς και τις φωτιές, πήραν σειρά οι βιασμοί!

Το γκέτο της Μόριας συνεχίζει να παράγει εγκληματικότητα. Μετά τις λεηλασίες, τις συμπλοκές, τους βανδαλισμούς και τις φωτιές, πήραν σειρά οι βιασμοί!

Θύμα ομαδικού βιασμού από τέσσερις ανήλικους ομοεθνείς του στο δήθεν hot spot,  έπεσε 16χρονος ασυνόδευτος πρόσφυγας από το Πακιστάν. Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά ως τώρα, το γεγονός συνέβη την περασμένη Κυριακή το πρωί, το δε θύμα κατήγγειλε το γεγονός σε εργαζόμενο σε μη Κυβερνητική Οργάνωση.

Στη συνέχεια, ο 16χρονος υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, τα ευρήματα της οποίας επιβεβαίωσαν όσα είχαν καταγγελθεί. Ακολούθησε η σύλληψη των τεσσάρων οι οποίοι σήμερα οδηγούνται στον ανακριτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλοι οι δικηγόροι που ορίστηκαν αυτεπάγγελτα ως υπερασπιστές των τεσσάρων παραιτήθηκαν αυτεπάγγελτα αμέσως μόλις διάβασαν τη σχηματισθείσα δικογραφία.

  • Εντυπωσιασμένος
  • Χαρούμενος
  • Απογοητευμένος
  • Θυμωμένος
  • Βαρετό
  • Φοβισμένος

#emo attacks
  • Γερμανία – Ελλάδα 0-1: σας τα έλεγε ο Κλοπ για τη “χρυσή γενιά της Ελλάδας” δεν τον ακούσατε, ιδού το αποτέλεσμα
  • Σας ήρθε SMS από τη Στρατολογία και αγχωθήκατε;
    Εσείς δε θέλατε να πάρουμε την Πόλη; Τι, όχι;
  • Τα βιομηχανικά απόβλητα πάνε στον Κηφισό, όλοι το ξέρουν αυτό! Μήπως να μετεγκατασταθούν οι βιομηχανίες πέριξ του κάποτε ποταμού;
  • Ενός κακού μύρια έπονται: Εκτός Αθηναϊκής Λέσχης για έξι μήνες ο γιατρός της Καρνεάδου